Vuoden 2012 Miss Suomeksi kruunattu malli ja somevaikuttaja Sabina Särkkä kohahdutti loppukesästä ilmoittaessaan eroavansa aviomiehestään, toimitusjohtajana työskentelevästä Ossi Kivimäestä. Särkkä kertoi unelmaliiton kariutumisesta omalla Instagram-tilillään.

– Olemme yhdessä päättäneet erota ja jatkaa ystävinä. Kiitollisina yhteisestä ajasta. En tule asiaa kommentoimaan sen enempää, Sabina kirjoitti Instagramissa reilu kuukausi sitten.

Nyt Särkkä ja Kivimäki ovat jättäneet avioerohakemuksensa Helsingin käräjäoikeuteen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Avioerohakemus on jätetty käräjäoikeuteen 28. syyskuuta 2022.

Pariskunnalla on takanaan raskas ja melko nopeasti tehty päätös, sillä vielä keväällä Särkkä hehkutti miestään avoimesti sosiaalisessa mediassa.

– Mä rakastan tiettyjä meidän aamurutiineja. Mun mies herää aina vähän ennen mua ja jauhaa ensimmäisenä kahvipavut ja valmistaa kahvin french pressissä. Sit päästää koiran herättelee mut, Särkkä kertoi romanttisesta arjestaan maaliskuussa omalla Instagram-tilillään.

Särkän ja Kivimäen häät järjestettiin vuonna 2019 Kreikan saaristossa. Pari kihlautui vuonna 2016.

Puitteet häille olivat kuin sadusta, ja Särkkä sanoi ”tahdon” boheemissa Katri Niskasen suunnittelemassa häämekossa.

– Olen sinun, Särkkä kirjoitti kolme vuotta sitten sydänemojin kera.

Tällä hetkellä Särkän elämässä puhaltavat uudet tuulet. Erosta huolimatta Särkkä vaikuttaa olevan hyvin onnellinen.

Särkkä paljasti tällä viikolla Instagramissa ostaneensa uuden asunnon. Hän solmi kaupat Pariisin-reissullaan. Asunnon sijaintia Särkkä ei ole julkisuudessa vielä paljastanut.

– Ostin kämpän ja tein siitä kaupat Pariisin reissulla! Tämä LV vintagelaukku on mun ensimmäinen sisustus elementti sinne! Aion siis myydä about kaiken ja laittaa vaatteet sun muut second handiin. Eli sellanen suunnitelma lokakuulle! On superonnellinen olo, Särkkä hehkuttaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Eronnut Sabina Särkkä teki suuren hankinnan Pariisin-lomansa aikana: ”On superonnellinen olo”

Sabina Särkkä ilmoitti ikävän uutisen – ”Olemme päättäneet erota ja jatkaa ystävinä”