Ex-alppihiihtäjä Kalle Palanderin vaimona suomalaisille tunnetuksi tullut Riina-Maija Palander tekee tällä hetkellä paluumuttoa Espanjasta Viroon. Riina-Maija kertoi muutostaan aiemmin marraskuussa omalla Instagram-tilillään.

Syynä maisemanvaihdokseen löytyy Riina-Maijan kahdesta hevosesta, Ferraneasta ja Golddiggeristä, jotka molemmat odottavat varsoja. Tiineenä olevien tammojen lasketut ajat ovat ensi keväänä.

Viime viikolla Riina-Maija kirjoitti Instagramissa lastanneensa hevosensa rekan kyytiin ja suunnanneensa kohti Viroa. Matkaa edessä oli 4600 kilometriä, ja tavoitteena Riina-Maijalla oli päästä ”jouluksi kotiin”.

Nyt Riina-Maija on hevosineen päässyt Puolan pääkaupunkiin Varsovaan. Hän päivittää tuoreita kuulumisiaan Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Ilmeisesti Riina-Maijan reissu ei ole ollut helppo, vaan hän on joutunut kohtaamaan odottamattomia haasteita tien päällä.

– Luoja mikä taistelu ollut luonnonvoimien ja varsan vieroitusoireiden kanssa. Rekka vielä ehjä, vaikka Peppi on tehnyt kaikkensa potkiakseen sen päreiksi, Riina-Maija tilittää Stories-osiossaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Oloaan rentouttaakseen on Riina-Maija tilannut itselleen valtavan oluttuopin.

– Eka kunnon suihku, kylmä huurteinen ja ehkä jopa oikea sänky yöksi; tai sitten matka jatkuu yötä vasten mikäli Peppi riehuu järjettömäksi, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Riina-Maija Palanderin perheen asumiskuvioihin tulossa isoja muutoksia yllättävästä syystä: ”Tulee ikävä Espanjaa”

Riina-Maija Palander paljasti yllättäen raskausuutisen – isä on saksalainen: ”Me odotamme!”