Farmi-ohjelmastakin tutuksi tullut sisustussuunnittelija ja matkailualan yrittäjä Riina-Maija Palander on kasvattanut ja kouluttanut hevosia jo useiden vuosien ajan.

Riina-Maija kertoo hankkineensa hiljattain uuden hevosen, mutta kokeneensa samoihin aikoihin suurta surua, sillä yksi hänen hevosistaan menehtyi yllättäen.

– Nyt minulla on kolme huippusukuista tammaa parhaista koululinjoista. Vienna valitettavasti menehtyi joulun alla vakavaan munuaissairauteen, Espanjassa perheensä kanssa asuva Riina-Maija kirjoittaa Instagramin Stories-osioon.

Kaksi hänen hevosistaan on parhaillaan raskaana.

– Keväällä 2023 odotan syntyvän kaksi varsaa, hän paljastaa.

Riina-Maija on asunut perheensä kanssa Espanjan lämmössä viime syksystä lähtien. Hän kamppaili ennen etelän lämpöön muuttamista pahojen terveysongelmien kanssa.

– Kaikki alkoi lähinnä mustana painajaisena, joka ei vaan halunnut loppua. Näin jälkeenpäin tajuan olleeni täysin autopilotilla; lapset kouluun, työhommat, lapset koulusta ja lasten iltahommat ja sit nukkumaan, Riina-Maija kirjoitti Metropolille pitämässä blogissaan viime syksuynä ja jatkoi:

– Suorittajakeskeisenä ihmisenä suoritin päiviä menemään, kunnes eräänä kauniina päivänä kroppa sanoi seis ja löysin itseni sairaalan pedistä tulehdusarvojen noustua huippulukemiin. Stressi kuulemma. Loppuunpalaminen.

Lue koko blogi täältä.

Lue myös:

Espanjassa hempeilevät Kalle ja Riina-Maija Palander paljastivat ilouutisen – ultraäänikuva julki: ”Unelma on käynyt toteen!”

Riina-Maija Palanderille kävi ikävä kömmähdys puhelimen kanssa: ”Alun shokin jälkeen tähänkin on tottunut”