Hyvinvointivaikuttaja Rita Niemi-Manninen on ollut vuodesta 2015 saakka naimisissa aviomiehensä, yrittäjä Aki Mannisen kanssa. Pariskunnalla on heinäkuussa 2019 syntynyt tytär Donna sekä yhteinen koira Putin.

Rita ja Aki päivittävät elämästään aktiivisesti sisältöä omille sosiaalisen median tileilleen. Julkaisujen perusteella parin suhde on täynnä hellää rakkautta ja kuumaa intohimoa. He nauttivat suuresti lapsiperhearjestaan kotona ja ilahduttavat itseään säännöllisesti luksusta tihkuvilla lomamatkoilla.

Silloin tällöin Rita intoutuu jakamaan paloja menneisyydestään henkilökohtaiselle Instagram-tililleen. Hän on aiemmin kertonut, että on joutunut tekemään itsensä kanssa suuren työn käsitellessään vaikeaa lapsuuttaan ja oman isänsä alkoholismia.

Tällä viikolla Rita sukelsi jälleen syviin vesiin ja muisteli kymmenen vuoden takaista elämäänsä.

– Eikö oo erikoista että 10 vuotta sitten mulla ei ollu hajuakaan näistä tyypeistä, joista on tullut mun heimo, mun kaikista tärkeimmät! Rita aloittaa kirjoituksensa.

Postauksensa oheen Rita on lisännyt upean kuvan, jossa hän kulkee auringonlaskua vasten pellon laidalla käsi kädessä perheensä kanssa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Rita myöntää viettäneensä ennen Akia hyvin villiä sinkkuelämää.

– 10 vuotta sitten kipuilin sinkkuudessani ja elämä tais 2012 syksyllä olla kaikkea muuta kuin onnellinen… olin riutunut vääränlaisessa ihmissuhteessa ja hain kovasti itseäni ja onneani lyhyistä, nopeista suhteista, hän paljastaa.

– Huh, olin niin poikki kaikkeen säätöön. Hyvän ystävän kanssa naureskeltiin että kaikenlaisia ”räkiksiä” (räkänokkia) sitä maailma tarjookin.

Nykyään Rita ymmärtää vaikeiden ajanjaksojen kasvattaneen häntä ihmisenä paljon.

– Virheistä piti oppia ja isoin oppi oli osata olla yksin. Se oli hieno tunne! Aij, että mä olin onnellinen ja vapaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta Rita ja Aki kohtasivat toisensa ja rakastuivat. Siitäkin huolimatta, että Rita oli pättänyt, ettei haluaisi seurustella kotikaupungistaan Porista kotoisin olevan miehen kanssa.

– Vuosi tapaamisesta hankittiin koira, 2 vuotta tapaamisesta perustettiin yhteinen yritys ja 6 vuotta tapaamisesta saatiin meidän rakas kauan toivottu tytär, Rita hehkuttaa.

– Oon tosi onnellinen ja kiitollinen nainen tänä päivänä. Onneks tein ne pahimmat virheet, kuten pettämiset, ennen Akia. Ne on sellaista myrkkyä parisuhteelle ettei oikein tahdo enää luottamus palata, hän summaa.

– Ja jos tähän loppuun yhden hyvän elämän neuvon voin antaa: parempi yksin kuin huonossa seurassa. Arvosta itseäsi ja vaadi 100 % kunnioitusta kaikilta jotka kuuluu sun lähipiiriin. Kaikki ”vähän sinnepäin”-suhteet on ajan haaskausta ja pätee myös ystävyyssuhteisiin.

Lue myös:

Tältä Rita Niemi näyttää ilman meikkiä – julkaisi kuvan krapulassa: ”Tämä on sitä aitoa”

Aki ja Rita Manninen hankkivat oman saaren – hehkuttavat ökykauppoja avoimesti: ”Tänään unelmasta tuli totta”