Somevaikuttaja ja yrittäjä Rosanna Kulju kertoo Instagramissa rehellisesti kehonsa muutoksista liittyen poikkeukselliseen kevääseen. Kulju sai sosiaalisessa mediassa viestin, jossa ihmeteltiin, että eikö hän ole viime aikoina treenannut.

– Uskon, että viestin oli tarkoitus olla hauska ja en siitä oikeastaan ottanut itseeni. En ole himojumpannut tässä poikkeusajassa ja suklaata ja viiniä on mennyt paljon enemmän mitä normaalissa arjessa. Johtuen osittain stressistä ja osittain varmaan siitä, että oon halunnut laittaa aivot narikkaan kunnolla ja keskittyä niihin hyviin asioihin, mitä on, Kulju kirjoittaa.

Tämän jälkeen Kulju kertoi avoimesti painonsa nousseen poikkeusolojen aikana.

– Kerroin myös storyssa, että paino on noussut 3-5kg tässä poikkeusaikana ja kuinka se on todella okei! Elämässä paino välillä nousee ja sitten taas laskee. Tämä on vaan elämää ja elämäkin on vuoristorataa välillä, nainen painottaa.

Kulju kertoo tällä hetkellä olevansa entistä itsevarmempi ja tuntevansa olonsa kehossaan nyt erityisen hyväksi.

– En ole ikinä tuntenut oloani näin naiselliseksi ja itsevarmaksi mitä viimeisen vuoden aikana vaikka paino onkin noussut vuodessa melkein 10kg. Kerroin myös suoraan painavani 70kg ja olevani 169cm pitkä. Sain seuraajilta hurjasti viestejä joissa kiittivät siitä, että puhun tästä asiasta.

– Kaikki kauneus tulee sisältä eikä yhdelläkään ulkoisella asialla ole merkitystä. Mitä sitten jos on vähän enemmän kiloja? Ei sillä ole mitään väliä. Ei se muuta mua ihmisenä mitenkään, Kulju kiteyttää.

Kuljun Instagram-päivitys on otettu lämmöllä vastaan ja kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä ja kommentteja.

– Oot niin rohkea! Tällaista rehellisyyttä ihailen suuresti! Kaunis oot, just noin, eräs faneista hehkuttaa.

– Niin tärkeä päivitys. Mitä väliä oikeesti minkä verran ihminen painaa? toinen pohtii.

Myös Jutta Larm kehuu Kuljua avautumisesta.

– Upea sinä. Julkisuuden henkilöt lihovat siinä missä kuka tahansa muukin. Ja jopa fitness-valmentaja lihoo. On jotenkin vapauttaa sanoa se ääneen, että kiloja on nyt vähän tullut. Olet kaunis päältä ja ennen kaikkea sisältä, Larm ylistää.

Jos upotus ei nåy, voit katsoa sen täällä.