Vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi nautti vapusta missiystävänsä Sabina Särkän kanssa Tukholmassa. Kaunottaren miniloma sai ikävän käänteen, kun hän sairastui yllättäen ruokamyrkytykseen.

Tässä pieni tb ku tultiin takas Tukholmasta sunnuntaina! Joku vois luulla darraksi, mut sain ruokamyrkytyksen lauantai-iltana ja kotiinpaluu oli varsin mielenkiintoinen, Sara kirjoitti videon yhteyteen, jossa hän piteli kädellään mahastaan kiinni.

Sara kertoi, ettei hänen olonsa ole vieläkään palannut ennalleen.

Vieläkään olo ei ole täysin normaali ja vatsaan sattuu, mutta vähän pystyy jo syömään. Sellainen vappu sitten mulla, Sara jatkaa.

Osti asunnon ja kesämökin

Jättitienesteistä nauttiva Sara kertoi helmikuussa somessa tehneensä jättikaupat. Hän julkaisi Instagramin Stories-osiossa kuvan, jossa pitelee käsissään asuntokaupan sopimuskansiota. Kyse on jo toisesta asunnosta, jonka Sara omistaa Helsingin keskustasta.

– Tein muuten viikonloppuna asuntokaupat! En ole puhunut mitään koko prosessista, kun saramaisesti asiat etenikin tosi nopeasti, Sara kirjoitti tuolloin.

Vasta viime lokakuussa Sara teki isot kaupat, kun hän osti itselleen mökin, jota ei ollut edes käynyt katsomassa. Viime torstaina hän julkaisi kuvia nykyisestä asunnostaan ja sen kauniisti remontoidusta keittiöstä, ja vihjasi kuvatekstissä vaivihkaa myös uusista suunnitelmistaan asunnon suhteen.

– Täällä on katsottu sarjoja, tanssittu ja naurettu aamuyön tunneille asti. Vietetty venähtäneitä dinnereitä parhaiden mimmien kanssa. Juotu skumppaa ja nautittu elämästä. Tehty lukuisia Bali-aamiaisia ja välillä innostuttu oikeastakin ruoanlaitosta, Sara muistelee.

– Täällä on ollut elämää ja tunnelmaa. Toivottavasti tulevaisuudessa joku nauttii täällä yhtä hyvästä meiningistä kuin mä oon nauttinut…