Somevaikuttajana tunnettu Rosanna Kulju on pitkin syksyä päivittänyt avoimesti terveyteensä liittyviä kuulumisiaan omalla Instagram-tilillään. Hän on kertonut hakeutuneensa kesällä lääkäriin voimakkaiden rytmihäiriöidensä vuoksi.

Lukuisten eri sydänfilmien ja muiden kokeiden jälkeen Kulju pääsi odotuslistalle toimenpiteeseen, jonka tarkoituksena on korjata rytmihäiriöongelmat.

Kulju ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla, että sydämen katetriablaatio -niminen toimenpide tullaan tekemään hänelle perjantaina. Nyt Kulju on julkaissut sairaalasta kuvan, jonka yhteydessä hän paljastaa toimenpiteen sujuneen onnistuneesti.

– Täällä oon vielä sairaalassa aamuisen toimenpiteen jälkeen. Kaikki meni hyvin vaikka aamulla itkin ja tärisin jännityksestä salissa, Kulju kirjoittaa postauksessaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

– On meillä vaan Suomessa upeaa hoitohenkilökuntaa, todellakin osaavaa ja sydämellistä porukkaa. Iso kiitos jokaiselle teille jotka työskentelette päivittäin muiden hyväksi, nainen kiittelee sydänemojin kera.

Kulju paljastaa jännittäneensä toimenpidettä enemmän kuin hänen todellisuudessa olisi tarvinnut.

– Jännitin tätä aivan turhaan, toimenpide kesti kaikenkaikkiaan 3h josta valmistautuminen kesti pisimpään; mulla oli varmaan 30 lätkää johtoineen ihossa kiinni ja kaikki mahdollinen suojattiin. Mikään ei varsinaisesti sattunut, se kun sydämelle annettiin vauhtia oli epämiellyttävää mutta ei sattunut. Myös se oikoradan sulku poltteli todella jännittävällä vaikeasti selitettävällä tavalla.

Julkaisunsa lopussa Kulju ilmaisee olevansa erittäin onnellinen siitä, kuinka paljon tukea hän on saanut rakkailta ihmisiltä ympärillään.

– Kiitollinen, että sain käydä tämän toimenpiteen ja KIITOLLINEN mun läheisille jotka elänyt tätä mun kanssa alusta loppuun. Rakastan teitä!!! hän päättää kirjoituksensa.

Lue myös:

Kiti Kokkonen ei lämmennyt ”sugar daddyn” ehdotteluille – paljastaa somessa hulvattoman viestiketjun

Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän pikkutuhmalle päälle: ”Saattaa pukillakin aattona muori unohtua…”