Henna Peltonen on kauneusalan yrittäjä ja fitness-kilpailija, joka tekee myös juonto- ja tanssikeikkoja. Töiden lisäksi kiireinen kaunotar pyörittää kaiken yksin lapsiperhettään.
Henna on sairastanut migreenia jo 14 vuoden ajan, mutta hän on tähän asti selviytynyt kipujen kanssa suhteellisen hyvin. Nyt sairaus kuitenkin yllätti hänet täysin, sillä kipu iski niin voimakkaana, että hän kaatui lattialle kesken ruoanlaiton.
– Aloin valmistaa lapsille ruokaa, kun kipu yllätti minut siinä keittiössä kokkaillessa niin, että kirjaimellisesti tipahdin lattialle! Kipu oli niin kova, että se lamaannutti minut ja tipuin polvilleni. Tuntui, että pää kirjaimellisesti räjähtää, se kipu oli jotain sanoinkuvaamatonta. Lisäksi olin todella huonovointinen, hajut tekivät pahaa ja kaikki äänet oli tuskaa, Henna kuvailee.

Kipu oli niin voimakas, että Henna kertoo synnytyskipujenkin olleen lastenleikkiä niihin verrattuna.
– Noin tunnin sitä pahimmillaan kesti, enkä meinaa vieläkään ymmärtää, että vastaavaa kipua on edes olemassa. En ole ikinä kokenut mitään vastaavaa kipua!
Henna päätti välittömästi etsiä lisää tietoa migreenin hoitomuodoista ja pyytää myös blogissaan neuvoja muilta vastaavanlaisia kipuja kokeneilta.
– Hyväksi havaitut vinkit otan mielelläni vastaan ja iso myötätunto kaikille niille jotka tästä möröstä kärsivät. Ei voi tätäkään näköjään täysin ymmärtää ennenkuin itse sen kokee.
Lue koko kirjoitus ”Kun tuntuu, että pää räjähtää” Henna Peltosen blogista!