Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja personal trainer Joonatan Suvinen on eronnut avopuolisostaan, jonka kanssa ehti olla yhdessä lähes vuoden.

– Sain kuulla pian eron jälkeen, että entinen kumppani on jo löytänyt rinnalleen uuden. Uskon, että uusi suhde oli saanut alkunsa jo meidän ollessa yhdessä. Hän ei jäänyt minulle missään vaiheessa kiinni, mutta ikävä sanoa, että uskon hänen pettäneen minua, Joonatan Suvinen kertoo Metropolille.

– Minulla meni luottamus täysin häneen, minkä takia halusin erota.

Ex-kumppani vaati Joonatanilta antamiaan synttäri- ja joululahjoja takaisin.

– Hän uhkasi tekevänsä minusta rikosilmoituksen, jos en anna lahjoja takaisin. Minulle ei tavarat merkitse niin paljoa, joten palautin häneltä saamaan kultakorun ja merkkilompakon takaisin.

– Kyllä eromme meni aika rumaksi, Joonatan myöntää.

Joonatan muutti heti eron jälkeen pois pariskunnan yhteisestä kodista.

– Hetken aikaa asuin toimistolla, kunnes löysin uuden asunnon, Joonatan kertoo.

– Vei hetken aikaa ennen kuin pääsin taas omille jaloilleni. Olimme kuitenkin kumppanin kanssa tosi paljon tekemisissä, sillä asuimme saman katon alla.

Nyt hän myöntää olevansa onnellisempi kuin hetkeen.

– Olen pitänyt itseni kiireisenä. Minulla on paljon töitä valmennuksen ja sometöiden parissa.

– Suhteen päättymisen jälkeen olen ennättänyt käydä yksillä treffeillä. Koska erosta on sen verran vähän aikaa, minulla ei ole tarvetta hypätä heti uuteen suhteeseen.

Lue myös:

Salkkarit-tähti Joonatan Suvinen paljastaa yksityiskohtia roolihahmostaan – ”Tulemme näkemään asioita, joita en itse tekisi”

Iholla: Sara Sieppi avoimena perhehaaveistaan – ”Oon kuvitellut, että mulla olisi kolmekymppisenä perhe”