Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Inna Tähkänen odottaa lasta miehensä, näyttelijä-laulaja Julius Martikaisen kanssa. Inna on julkaissut Instagram-tilillään useita kuvia pyöristyneestä vauvamahastaan.

– Nyt jo kevättä rinnassa ja kesän lämpö sydämessä. Meidän kesäyön unelma, Inna kirjoittaa.

Hän paljastaa, että lapsen laskettu aika on kesäkuussa.

Pariskunta meni naimisiin syksyllä 2022. Inna avautui Metropolille parisuhteestaan keväällä 2022. Pariskunta oli ostanut tuolloin yhteisen omakotitalon. Ulkopuolisten silmin kaksikon elämä vaikuttaa hyvin ”keski-ikäiseltä”.

– Olemme pohtineet paljon sitä, että olemmeko me muka oikeasti aikuisia? Kuka antoi meille luvan ostaa talon? Täällä me vain polttelemme takkaa ja maksamme laskuja. Kuka on vastuussa tästä? Tähkänen vitsaili ja jatkoi:

– Jos totta puhutaan, olen todella onnellinen siitä, että olen löytänyt vierelleni ihmisen, joka on kanssani hyvin samanlainen ja on aina valmis lähtemään leikkiin ja tekemään esimerkiksi Instagramin Reels-videoita. Olen löytänyt verelleni parhaan ystävän. 

– Kaiken lisäksi Julius on maailman suurin Salkkarit-fani! Hän on aina ihan liekeissä, kun katsomme Salkkareita kotona.

Hiukset ovat työväline

Inna on näytellyt Salatuissa elämissä vuodesta 2020 lähtien. Kun hän aloitti sarjassa, asetettiin hänelle yksi rooliin liittyvä vaatimus: hänen tulisi värjätä tukkansa punaiseksi. 

Hiukset ovat Tähkäselle työväline, joten ehto ei ollut hänelle minkäänlainen este. Nyt myöhemmin Tähkänen on kuitenkin pohtinut tyylimuutostaan astetta syvällisemmin. 

– Juuri eilen tajusin kuvatessamme minulle uusia headshotteja, että en ole oikein käynyt sitä itseni kanssa läpi. En ole ottanut uutta hiusväriä omakseni. Olin aikaisemmin blondi, ja näen itseni edelleen vaaleana. Kun katsoin kuvia, havahduin siihen, että minähän olen punapää, näyttelijä naurahti. 

– En tiedä, miksi en osaa identifioitua punapääksi? Tuntuu, että olen tämän näköinen vain väliaikaisesti. Ehkä minun täytyisi vain vihdoin ottaa uusi tyylini kunnolla haltuun. Alusta asti olisi ollut järkevää ajatella, että: ”jes, nyt alkoi uusi kausi!”

Lue myös:

Kerttu Rissasen ja Sami Uotilan suhde herättää ihmisissä voimakkaita reaktioita – Kertulta rehellinen avautuminen!

Kiti Kokkonen tyrmää rajulla tavalla ihmisten ennakkoluulot hänestä – ”En ole mikään ilopilleri”