Salatut elämät -tähti pahoinpideltiin Helsingin yössä: ”Tuntematon mies iski nyrkillä päin kasvoja!”

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä ja muusikko Joonatan Suvinen ajautui keskelle rajua nyrkkitappelua elokuun alussa. Hän sai nyrkistä kasvoihin, kun meni puolustamaan kaveriaan.

  Meillä oli ollut mukava ilta yöelämässä. Kun poistuimme baarista, ystäväni joutui sanaharkkaan tuntemattoman miehen kanssa. Kun ystäväni päälle käytiin, menin totta kai rauhoittelemaan tilannetta. Tuntematon mies löi minua kasvoihin, Joonatan kertoo Metropoli.netille.

Paikalle ei kuitenkaan Joonatanin mukaan kutsuttu poliisia.

– Tilanne oli nopeasti ohi. Riitaa haastanut mies lähti juoksien paikalta pois.

View this post on Instagram

Ollu tuottelias viikko takana. Työtunteja 36h, treenejä 5pv, ja parina päivänä 2krt/pv, sekä saatiin seuraava biisi lähestulkoon valmiiksi. Nyt on tulossa vahva ja mahtipontinen raita, josta kuulette myöhemmi lisää. Kerron vaa et kova on! Perjantaina myös käytiin koekuvauksissa, ja ilmotan siitä enemmän, sit kun tiedän, mistä pääsette kattomaan mun oscarin arvosia suorituksia.. Lisäksi haipattakoon, et tein viimekuussa päätöksen haastaa itseäni opiskelemaan enemmän ravinnosta ja syömään entistä terveellisemmin. Tällä viikolla juostu parina päivänä 12km/h 30min putkee, ja kolmena soudettu 5km ~20min, eli kestävyys noussu +200% pelkkää ruokavalioo muuttamalla. Huh, hyvää viikonloppuu kaikille!

A post shared by Joonatan Suvinen (@yondenn) on

Tällä hetkellä Joonatania työllistää Salattujen elämien lisäksi podcastien tekeminen ja keikkaileminen. Hän tekee musiikkia yhdessä ystävänsä, räppäri Ällän kanssa.

– Olimme viime viikonloppuna Vaasassa keikalla. Meinattiin myöhästyä omasta setistä, kun vietettiin samalla kaverin polttareita. Otettiin kaveri mukaan lavalle heittämään vettä yleisöön. Vedettiin kunnon energialla koko setti, kun koronan takia ei olla hetkeen päästy lavoille. Lavalla oli minun lisäksi Lappeenrannan lupaus Nikolaos ja parhaisiin ystäviini kuuluva räppärikonkari Ällä. 

Ystävykset vaihtoivat keikan jälkeen vapaalle. 

– Kuskimme lähti nukkumaan keikan jälkeen hotellille, mutta ei ollut päässyt tapahtuman meille järkkäämiin huoneisiin sisälle, joten hän päätti lähteä Helsinkiin. Jäimme artistien kanssa Lappeenrannan yöhän ja seuraavan päivänä matkustimme taksilla Helsinkiin.

Joonatan on näytellyt viime keväästä lähtien Salatut elämät -sarjassa Pupua.

– Salkkareiden kuvaukset ovat alkaneet tällä viikolla. Odotan innolla, mitä syksy tuo tullessaan. Jännittäviä hetkiä on luvassa, mutta tuotannollista syistä en saa paljastaa mitään. 

– Salkkareiden lisäksi minua työllistää podcastien tekeminen. Nauhoitamme pian jakson, jonka aiheena on henkinen hyvinvointi. Jaksossa käsitellään sitä, miksi Suomessa ”normaali” kunnossa oleva ihminen ei voisi käydä terapiassa ja miksi jopa terapiassa käyminen kannattaisi.

TEKSTI PETRI VOUTILAINEN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.