Näyttelijä ja radiojuontaja Hanna Kinnunen on tuttu Salatut elämät -sarjasta, jossa hän näyttelee Salla Mattila -nimistä hahmoa. Salla tunnetaan kovaäänisyydestään ja draamanhakuisuudestaan, ja hahmoa on Kinnusen mielestä hauskaa näytellä.

Kinnunen kertoo odottavansa syksyä innokkaasti. Hän on pyrkinyt rauhoittamaan elämäänsä ennen Salkkareiden kuvausten alkamista.

– Tällä hetkellä kerään energiaa siihen, että pystyn jälleen olemaan niin energinen ja kupliva kuin mitä roolihahmoni vaatii, Kinnunen toteaa Metropolille.

Isossa kuvassa Kinnunen toivoo, että koronakriisi saataisiin vihdoin kuriin. Hän kertoo olevansa huolissaan ihmisten jaksamisesta.

– Toivon kovasti, että elämä palautuisi pian niin normaaliksi, nainen huokaisee.

– Minun empatiani ovat kaikkien teatterityöntekijöiden, artistien ja muiden kulttuurialan ihmisten sekä ravintoloitsijoiden puolella. Vaikka kaikkihan me tästä kriisistä tavalla tai toisella kärsimme, hän painottaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Omassa elämässään Kinnunen näkee paljon hyviä asioita, jotka tuovat hänelle suurta iloa syksyyn.

– Toivon, että minun hyvä boogieni jatkuisi kesän yli arjessa. Vapaa-ajallani aion liikkua mahdollisimman paljon ja tehdä kaikenlaista kivaa.

– Odotan tältä syksyltä maanläheistä ja mukavaa meininkiä, Kinnunen summaa.

Lue myös:

Hanna Kinnunen joutui kiusalliseen tilanteeseen häissä – sekoitettiin Salkkarit-hahmoonsa: ”Kummallinen hetki”

Salatut elämät -näyttelijä Hanna Kinnunen kärsi pitkään aivosumusta – avautuu nyt suuresta elämänmuutoksestaan!