Suomalaisten rakastama mediapersoona Sami Kuronen avautuu omalla Instagram-tilillään nolosta tilanteesta, johon hän joutui liki kymmenen vuotta sitten Hakunilan uimahallissa.

Kuronen on julkaissut Instagramiin kuvan Facebook-päivityksestään, jonka hän on lisännyt 18.9.2012.

– Uimahallien laina-speedot syövät itsetuntoa, varsinkin jos ne ovat numeroa liian pienet, Kuronen kirjoitti yhdeksän vuotta sitten.

Nyt Kuronen muistelee avoimesti kiusallista hetkeä. Hän joutui vetämään speedot jalkaansa pakon edessä.

– Tämä muisto yhdeksän vuoden takaa nosti traumat taas altaanpohjasta pintaan, Kuronen aloittaa kirjoituksensa.

– Olin tyttären kanssa Hakunilan uimahallissa. Pukuhuoneessa vedettiin suihkun ja saunan jälkeen uikkarit jalkaan ja ylle. En ehtinyt ottaa kuin kaksi askelta trooppisen allasalueen puolella, kun terhakka uimavalvoja huusi jo kaukaa. ”Shortsit jalassa homma ei tule onnistumaan.” Kahvion puolelta saa kuulemma vuokrata Speedoja.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuronen joutui valitsemaan kahden ikävän vaihtoehdon väliltä.

– Vaihtoehtoja oli siis tasan kaksi. Napata monta päivää uintireissua odottanut kolmevuotias kainaloon, lähteä kotiin ja tuottaa maailman romahduttava pettymys, tai nöyrtyä ja vetää reissu kunniakkaasti vartalonmyötäisissä loppuun, mies kuvailee.

Päätöstä ei tarvinnut kuitenkaan kauaa pohtia.

– Mitä sitä isä ei tyttärensä eteen tekisi, joten kahvilasta nopeasti lainauikkarit mukaan ja pukuhuoneen kautta uusi yritys. En huomannut tarkistaa tiskillä kokoa ja nehän sattuivat (tietenkin) olemaan vähintään numeron liian pienet. Siinä vaiheessa sekoilu ja odotus oli kuitenkin saanut tyttären malttamattomaksi eikä uusiin säätöihin ollut varaa, Kuronen selittää.

– Vedin itseni väkivalloin tähän suuresti vihaamaani vaatekappaleeseen, nappasin tytön toiseen käteen ja toisella kädellä yritin siirtää kaikki mukana olevat uimalelut intiimialueitani heikolla menestyksellä peittävien uimahousujen peitoksi. Siirtymä pukuhuoneelta lastenaltaaseen tapahtui vikkelämmin kuin kellään muulla, enkä muuten noussut altaasta kuin vasta poistuakseni hallista.

Kuronen ei omien sanojensa mukaan aio enää koskaan pukeutua miesten uimahousuihin.

– Se oli viimeinen kerta kun vedin miesten uimahousut jalkaan! Kuronen alleviivaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kurosen postaus on kerännyt valtavan määrän kommentteja, joissa yhdytään miehen tuskaan.

– Kyl se vuokrauikkari syö myös naista varsinkin jos se on numeroa liian iso ja haarakiila roikkuu 5cm alempana, kuin kuuluis, eräs seuraaja tokaisee.

– Sulla sentään oli ne speedot, parisen vuotta sitten oma poika lähti niin innokkaasti suihkusta uimaan että unohti pukea uikkarit. Siinä vaiheessa kun jostain kuului ”ei saa uida nakuna”, asia valkeni pojalle, toinen kommentoi.

Lue myös:

Sami Kuronen julkaisi hellyttävän lapsuuskuvan – tunnettu kirjailija heitti nauruhermoja kutkuttavan kommentin!

Sami Kuroselta yllättävä aluevaltaus – sävelsi kappaleen Happoradion Akin kanssa: ”Siitä tuli mielettömän upea!”