Sampo ja Minttu Kaulanen tähdittävät Karibian risteilyä paratiisisaarilla: "Tulee älyttömän huikea reissu!"

Kultaisella Venlalla vuoden 2017 suosituimpana tv-esiintyjänä palkittu kyläkauppias Sampo Kaulanen ja vaimonsa Michele “Minttu“ Murphy-Kaulanen
kutsuvat faninsa ainutkertaiselle, koko perheelle sopivalle Karibian risteilylle marraskuussa 2018.
Tv-suosikkien nimikkoristeily on nimeltään Lapin Sampo -risteily Karibian paratiisisaarilla 4.-12.11.2018. Luvassa on upeita matkakohteita Karibian auringon alla.
Royal Caribbean -varustamon Suomessa rakennettu jättimäinen Allure of the Seas -alus kiertää Kaulasten kanssa Floridasta Meksikoon ja Hondurasiin. Peräti 360 metriä pitkällä risteilijällä on mm. useita uima-altaita, surffaussimulaattori, luistelurata, Broadway-tasoisia teatteriesityksiä ja upea keskuspuisto, jossa on 12 000 puuta ja kasvia sekä vaijeriliukurata. Laivaan mahtuu 5 400 matkustajaa.

Snorklausta ja tequilaa Kaulasten kanssa

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii luotettava ja kokenut suomalainen risteilyasiantuntija, Risteilykeskus. Matkan hintaan sisältyvät meno-paluulennot Helsingistä Miamiin, yö Miami Beachin rantahotellissa aamiaisineen, 7 päivän risteily täysihoidolla Allure of the Seas -aluksella, palvelumaksut, verot, satamamaksut, suomalaisen matkanjohtajan palvelut, Kaulasten erikoisohjelma sekä kiertoajelu Miamissa.
– Kävimme Karibialla viime kesälomalla ja katselimme, kuinka risteilyalukset lipuivat ohi. Siitä heräsi unelma risteilystä Karibialla, Sampo ja Minttu sanovat.
– Niin se vain unelma täyttyykin jo ennen eläkeikää ja elämähän on elämistä varten. Tulee varmasti älyttömän huikea reissu! Toivottavasti
mahdollisimman moni pääsee jakamaan tämän seikkailun kanssamme.
Kaulasten Karibian-risteilyllä järjestetään myös omaa erikoisohjelmaa. Hondurasissa voi lähteä Sampon ja Mintun johdolla snorklaamaan Selviytyjien tyyliin kristallinkirkkaassa Karibianmeressä. Meksikon Costa Mayalla Sampo ja Minttu johdattavat tequilan saloihin, ja risteilyn meripäivänä Sampo esitelmöi ja kertoo omin sanoin tiensä kyläkauppiaasta some-guruksi ja tv-tähdeksi.

Vaihda marraskaamos aurinkoon

Ylläksellä sijaitsevaa Jounin kauppaa pyörittävä Sampo Kaulanen on tunnettu myös ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä. Facebookissa hänellä on liki 600 000 seuraajaa. Sampo palkittiin Kultaisella Venlalla tammikuussa 2018. Sampon ja Mintun elämästä kertova tv-ohjelma Lapin Sampo ja Kauppiaan rouva nähtiin viime syystalvena televisiossa. Tänä keväänä Sampo kisailee Nelosella Selviytyjät-tv-sarjassa.
– Risteily yhdellä maailman suurimmalla ja hienoimmalla aluksella on mahtava tilaisuus sekä Sampon ja Mintun faneille että täydellisestä lomamatkasta haaveileville. Se sopii ihan kaikille suomalaisille, Risteilykeskuksen varatoimitusjohtaja Petri Sirén sanoo.
– Marraskuinen loska ja harmaus unohtuvat taatusti Karibianmeren syleilyssä. Matka on myös sopivan mittainen, runsaasta sisällöstä huolimatta vain reilun viikon.
Lue lisää matkasta: risteilykeskus.fi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.