Julkkiskauppias Sampo Kaulanen matkusti hiljattain Costa Ricaan saamaan hoitoa paikalliselta parantajalta. Kaulanen kertoo poikkeuksellisesta reissustaan omalla Instagram-tilillään.

Paikka on Kaulaselle tuttu, sillä hän on osallistunut parantaviin hoitoihin myös aiemmin. Hoitojen avulla Kaulanen on omien sanojensa mukaan päässyt eroon alkoholin ja nuuskan käytöstä.

– Moni on kyseenlaistanut tätä ayahuascha-metodia mutta mulle se on toiminut. En kuitenkaan lähe tätäkään kellekkään suosittelemaan, koska kaikkeen liittyy riskejä ja varsinkin Suomessa keskustelukulttuuri aiheen ympärillä on todella nihkeä, Kaulanen kirjoittaa lentokoneesta julkaisemansa selfien ohessa.

– Mut eipä siinä mitään! Lähetäänpä kattoon mitä universumilla ja mama Ayalla on tällä kertaa tarjottavana! hän lisää innostuneena.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myöhemmin Kaulanen lisäsi Instagramiin postauksen, jossa hän summaa kulunutta reissuaan. Päivityksestä päätellen hoidot ovat olleet hyvin rajuja.

– Ai että! Olipahan viikko! Kaulanen hehkuttaa julkaisunsa alussa.

– Puhdistautuminen on kyllä rajua puuhaa. Oksentaminen on polttanu kurkun, ripuloiminen hanurin ja vähänlainen energiansaanti ja unen saanti on pistäny ropan koetukselle! hän toteaa rehellisesti.

Kaulanen paljastaa jopa pyörtyneensä kaksi kertaa. Tästä johtuen hänellä on polvissa useita mustelmia. Lisäksi Kaulanen sai orjantappurasta ruhjeita selkäänsä.

– Kyllä sitä välillä mietti että miks, mies myöntää.

Matkan viimeinen hoitoseremonia oli Kaulasen sanoin ”uskomaton”.

– Parantaja Taita Juaniton voima on käsittämätön. Koko taivas liekehti salamoista ja ukkosen ääni oli älytön kun Taita veti seremoniaa. Ei tuota hommaa pysty sanoin kuvailemaan.

Kaulanen tokaisee saaneensa parannuksen, minkä jälkeen hän ymmärsi, miksi alunperin reissuun lähti.

– Melkosen mahdotonta selittää.. ihmeitä vain tapahtuu! Kaulanen kiteyttää.

– Tänään alkaa kotimatka ja tiistai aamuna pitäis olla kotona. Kiitos! Olen kiitollinen!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen maanantaina (26.9.) Kaulanen postasi Helsinki-Vantaan lentokentältä harmaansävyisen kuvan, jonka yhteydessä hän harmittelee suomalaisten epäkohteliasta käytöstä.

– Kohtuu töykeää meisinkiä. Saa nähjä miten tässä ittensä ujuttaa taas yhteiskuntaan mukaan, Kaulanen kirjoittaa nauruemojin kera.

Kaulasen päivitys on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa samaistutaan ulkomaanmatkan jälkeiseen ahdistukseen.

– Se on aina reissujen jälkeen se krapula. Vie sen oman ajan sopeutua! eräs seuraaja kommentoi.

– On varmasti järkky kontrasti! Tän huomaa ehkä pienempi muotoisena myös Suomes, kun ajaa vaik Lapista etelään, niin siinä Oulusta alaspäin alkaa jengillä oleen taas pipo kireellä ja egot täysillä, toinen fani pohtii.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sampo Kaulasen aamulenkki sai verisen päätöksen – ”Vedin nokalleni kivikkoon”

Sampo Kaulanen lensi ulkomaille – erikoinen matkasuunnitelma hämmentää somessa: ”Perähuuhtelua, oksentelua, paskomista…”