Sunrise Avenue -yhtyeestä tunnettu muusikko Samu Haber, 45, paljasti tehneensä jotain yllättävää, kun hän päätyi hetken mielijohteesta ja muutaman päivän varoitusajalla häälaulajaksi faninsa häihin. Haber kertoo tapahtuneesta Instagram-tilillään.

Viime keskiviikkona Haber julkaisi kuvan uuden sinkkunsa kannesta ja sai faniltaan kommenteissa viestin, jossa tämä ehdotti, että muusikko olisi tervetullut harjoittelemaan uuden kappaleensa esittämistä lauantaina parin Porvoossa järjestettäviin häihin.

– En tiedä miksi, mutta vastasin ”mihin aikaan?”, Haber kirjoittaa.

Muutamien yksityisviestien jälkeen Haber päätti ottaa keikan vastaan. Päätöstä helpotti myös se, että hän näki sulhasen kannustaneen Sunrise Avenueta vuosien aikana sekä tämän vilpitön rakkaus perhettään kohtaan.

– Kun ajoin Porvooseen ajattelin, että olen hullu kun teen jotain tällaista. Takaisin ajellessani kiitin universumia hulluudestani.

Haber julkaisi myös useita kuvia parin häistä ja kiitti heitä mahdollisuudesta osallistua juhlaan.

– Onnittelut teille kahdelle ja kiitos, että otitte minut vastaan. Onko mitään parempaa kuin rakkaus ja uusien upeiden ihmisten kohtaaminen.

– Olkoon rakkautenne ikuista ja pysykää tuollaisina kuin olette. Te kaksi olette löytäneet jotakin ihmeellistä, josta olen kirjoittanut tuhat laulua. Tiedän, että tulette vaalimaan sitä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Samu Haber yllättää – nappasi roolin suositusta elokuvasta: ”Oli ihan mieletön kokemus”

Samu Haber paljasti uutuusohjelmassa hämmentävän asian urastaan erotiikka-alalla – ”En tajua mikä minuun meni”