Seiska-lehden silminnäkijä raportoi havainneensa ex-pääministerin kiivasluonteisen keskustelun punavuorelaisessa baarissa.

Suomen entinen pääministeri Sanna Marin on niittänyt mainetta poliitikon uransa lisäksi myös melkoisena yöelämän ja juhlinnan harrastajana.

Sanna ja tämän Joni-rakas bongattiin viime perjantain ja lauantain välisenä yönä helsinkiläisessä Bob’s Laundry -nimisessä baarissa. Trendikkäässä cocktail-baarissa on mahdollista pestä pyykkejä drinkkien nautiskelemisen ohessa.

Seiskan silminnäkijän mukaan Sanna ja Joni seuralaisineen eivät kuitenkaan olleet pyykkipäällä.

– Eivät tosiaan olleet. Eiköhän sitä juomaa virrannut aika tavalla sinne pöytään, silminnäkijä kertoi havainnoineensa.

– Sanna ja hänen seurueensa näyttivät olleen vain juomassa. Kuten kuvaamastani videostakin varmaan näkyy, niin heidän pöydässään oli aika lailla juomaa ja lisää näkyivät vain kantavan, silminnäkijä kertoi.

Juomisen lisäksi silminnäkijä kertoi huomanneensa, että keskustelu ex-pääministerin pöydässä ei suinkaan ollut leppoisaa.

– Eniten kiinnitin Sannan seurueessa huomiota siihen, miten intensiivisesti he keskustelivat koko illan. Se ei ollut mitään kevyttä baarijutusteltua, vaan paikoin hyvin tiukkasävyistäkin keskustelua.

Lähde: Seiska