Laulaja ja lauluntekijä Sanni on aina ollut tarkka yksityisyydestään, mutta ensi torstaina nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa hän päästää katsojat kurkistamaan kotiinsa Helsingin keskustassa.

Sanni paljastaa Veitolalle muuttaneensa paljon ja asuneensa jos jonkinlaisissa asunnoissa. Nyt hän on viimein löytänyt kodin, jota innostui jopa laittamaan mieleisekseen.

– Olen asunut sellaisissa räyskäkämpissä ja minulla on aina ollut jonkun vanhan asukkaan koukut seinissä. Tässäkin kämpässä oli tosi pitkään, kunnes nyt viimein sain boostin laittaa tämän lopulta läjään.

Veitola kiinnittää keittiössä huomiota myös sisustustikkaisiin ja utelee Sannilta onko tämä kenties sisustusihminen?

– Heti kun ostin nuo, minun piti kysyä ystävältäni, olenko nyt sisustusihminen ja hän vastasi, että olet, joten kai minusta on vähän kuoriutunut sellainen, Sanni kertoo.

Kuva: MTV Yökylässä Maria Veitola

Vieressä sijaitsevan olohuoneen katseenvangitsijana toimii upea tiiliseinä sekä moderni musta valaisin.

Kuva: MTV Yökylässä Maria Veitola

Tilavaa makuuhuonetta Veitola kuvailee rauhalliseksi.

– Täällä on ihanan näköistä ja hyvä tunnelma, Veitola kuvailee makuuhuonetta jonka väriläiskänä toimii suuri kirkkaankeltainen kuva Sannista.

Kuva: MTV Yökylässä Maria Veitola

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstai-iltaisin kello 21.00 ja CMore-palvelussa.

Lue myös:

Maria Veitola pamauttaa Sannille suoran kysymyksen yökyläilyn päätteeksi: “Oletko sä hetero, lesbo vai jotain muuta?”

Muusikko Sanni ahdistui etukäteen koronakesästä – otti käyttöön ”why not” -periaatteen: ”On juotu viinii ja kukuttu aamuseiskaan”