Malli ja somevaikuttaja Sara Chafak, 30, on päässyt kokemaan ikäisekseen paljon. Vuonna 2012 hänet kruunattiin Miss Suomeksi, jonka jälkeen hän on kokeillut siipiään myös näyttelijänä ja laulajana. Onpa Saralla myös kokin paperit, sillä hän opiskeli itselleen kokin ammatin peruskoulun jälkeen.

Nyt aktiivisesta elämäntyylistään tunnettu nainen vaikuttaa kuitenkin kaipaavan rauhoittumista. Hän on julkaissut Instagram-tilillään mystisen päivityksen, jossa hän muistuttaa seuraajiaan oman kehon ja mielen kuuntelemisesta nykypäivänä vallitsevan suorituskulttuurin keskellä.

– Tänä päivänä sitä menee välillä liiankin lujaa ja unohtaa kuunnella omaa kehoaan ja ennen kaikkea omaa mieltä. Mutta välillä on okei ottaa breikkiä kaikesta ja vaan olla, Sara muistuttaa.

Jos kuva ei näy selaimellasi, voit katsoa sen myös täältä.

Sara ei kerro sen tarkemmin, mistä tauon tarve kumpuaa, mutta hän avaa kuitenkin sitä, mitä hän tarkoittaa breikistä puhuessaan.

– Ei tehdä mitään, ei suunnitella mitään, ei asettaa itselleen suoriutumispaineita tai jatkuvasti niitä helvetin päämääriä ja tavoitteita, vaan antaa itsensä yksinkertaisesti olla, kaunotar toteaa.

Moni Saran seuraajista kiitteleekin tätä hyvästä muistutuksesta, joka on paikallaan erityisesti poikkeusaikana.

– Just näin. Nyt on raskasta aikaa meille kaikille jonkun aikaa, eräs seuraajista kirjoittaa.

– Niin totta! Niin hyvä muistutus, toinen kiittelee.

Sara seurustelee nykyään Love Island Suomi -ohjelmasta tutun Jeffrey Lawmanin kanssa. Hän kertoi hiljattain kaksikon pitäneen suhteensa salassa liki kaksi vuotta.

Jos upotus ei näy, katso julkaisu täältä.

Lue myös:

Sara Chafak vastaa seuraajiensa olettamuksiin – avautuu lapsihaaveistaan ja rikkaudesta!

Sara Chafak söpöilee sängyssä Jeffrey-rakkaansa kanssa – ”Kukkuu rakastaja”

Anna: Sara Chafak salasi suhteensa Jeffrey Lawmaniin liki kahden vuoden ajan: ”Kumppanini on ihan päinvastainen kuin oma isäni”