Radiojuonataja ja mediapersoona Sara Forsberg, 27, paljasti maanantaina HitMix-radion iltapäivälähetyksessä syyn siihen, miksi hänen kasvonsa olivat viikonlopun jäljiltä ruvella.

– Siis mä näytän siltä, että mut olis kertakaikkisesti hakattu, Forsberg kuvailee ulkonäköään lähetyksessä.

Syynä ruhjeisiin ei kuitenkaan ollut väkivalta tai liukastuminen Helsingin liukkailla kaduilla, kuten kuulijat arvailivat. Sen sijaan Forsberg kertoi lähetyksessä vaihtaneensa viime lauantaina vapaalle ja juoneensa itsensä rehelliseen humalaan.

– Lähdin ihan rehellisesti kotibileisiin ja vedin ihan järkyttävät tuubat! Ensimmäistä kertaa ikinä mulla meni muisti.

Forsberg kertoo kyselleensä illan tapahtumia kavereiltaan, jolloin hänelle selvisi, että ilta kotibileissä oli Forsbergin osalta mennyt tappeluksi ja aamulla hän heräsi kotinsa rappukäytävästä.

– Innostuin tappelemaan siellä ja heittelemään juomalaseja ympäri kämppää. Oon pussaillut mun mimmifrendin kanssa ja vetänyt mahaliukua matkalla taksiin.

– Kotiin oltiin päästy kuitenkin, mutta puolet mun kamoista on hukassa ja mun naama on ihan paskana. Oli sellaiset puhdistavat lärvit! Joskus sitä tarvitsee.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Sara Forsberg palasi kotiin Atlantin ylitykseltä – iloitsee henkiin jäämisestään: ”Voin kertoa lapsenlapsilleni…”

Sara Forsberg poseeraa puolialastomana vain vaahteranlehdet peittonaan – seuraajat villiintyivät: ”Lehtipuhaltimelle olisi käyttöä”