Somevaikuttaja ja entinen Salatut elämät -näyttelijä Sara Parikka julkaisi vastikään toisen kirjansa. WSOY:n kustantamassa Itse tehty – opas omannäköiseen työelämään -kirjassa Sara pureutuu työelämään liittyviin asioihin. Hän on haastatellut kirjaa varten useita urallaan menestyneitä henkilöitä ja kertoo myös omasta urastaan.

– Kirjaan tuli paljon syvyyttä ja näkökulmaa näiden inspiroivien työelämän taitureiden johdosta, Sara iloitsee Instagram-tilillään.

Jos kuva ei näy alla, voit katsoa sen myös täältä.

Sara aloitti Salatut elämät -sarjassa teini-ikäisenä ja oli mukana Suomen suosituimman päivittäisdraaman juonenkäänteissä jopa kymmenen vuoden ajan. Hän kertoo kirjassa tehneensä lopettamispäätöksen vasta siinä vaiheessa, kun hänen yritystoimintansa oli jo hyvällä tolalla.

– Lopetin viestinnän opinnot vasta, kun blogi kulki hyvin. Samaten lopetin Salatut elämät -sarjassa vasta, kun yritystoimintani oli täydessä vauhdissa. Tykkään pelata varman päälle, Sara taustoittaa uransa isoja päätöksiä.

Jos upotus ei näy selaimellasi, katso kuva täältä.

Sara paljastaa kirjassaan myös sen, ettei hän nykyään käytä aikaansa varasuunnitelmien tekoon. Hän tiedostaa, että työn suhteen tarjolla on aina vaihtoehtoja, joka tekee yrittämisestä vapaampaa.

– Voin aina esimerkiksi palata töihin kauppaan, missä viihdyin todella hyvin, Sara summaa ajatuksiaan.

Sara on naimisissa niin ikään entisen Salatut elämät -näyttelijän Mikko Parikan kanssa. Pariskunta tapasi toisensa sarjan kuvauksissa. Heillä on kolme yhteistä tytärtä; vuonna 2014 syntynyt Matilda, vuonna 2015 syntynyt Mimosa ja keväällä 2020 syntynyt Melina.

Jos upotus ei näy, voit katsoa kuvan myös täältä.

Lue myös:

Sara Parikka myöntää olevansa tiukka kasvattaja kolmelle tyttärelleen – ”Vaadin käytöstapoja”

Sara Parikka kotiutui jo sairaalasta – esittelee vauvaonneaan Instagramissa

Sara ja Mikko Parikan pihan sorakasat muuntuivat lasten paratiisiksi Kotoisa-ohjelmassa – katso kuvat