Ex-missi ja somevaikuttaja Sara Sieppi julkaisi tuohtuneen mielipiteensä ulkonäkönsä arvostelemisesta. Sieppi viittaa kirjoituksessaan palautteeseen, jota sai julkaistuaan kuvan, jossa poseerasi mustassa tiukassa lateksimekossa.

– Olen jotenkin edelleen häkeltynyt siitä, kuinka paljon somessa arvostellaan ulkonäköä, pukeutumista ja painoa ja you name it. Viime aikoina olen kuulemma näyttänyt huonoa esimerkkiä pukeutumalla lateksimekkoon. Toisen mielestä mun pitäs aloittaa ehdottomasti dieetti ja kolmas on ollut sitä mieltä, että mun tissit on liikaa (taas), Sieppi kirjoittaa.

Hän toivoo, että voisi olla sosiaalisessa mediassa sellaisena kuin haluaa, eli omana itsenään. Sieppi on missitaustansa takia tottunut arvosteluun, mutta on huolissaan erityisesti niistä, jotka eivät ole.

– En uskalla edes ajatella, kuinka syvälle tuollaiset ikävät kommentit voi jollakin mennä.

– Mun toimiston peilissä on tällä hetkellä muija, jonka vaa’assa on varmaan omat enkat, mutta samaan aikaan se muija on sata kertaa onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin. Sieppo ja sen peppu kuittaa! En tiennyt, että vielä aikuisiällä joutuu käyttämään eskarissa opittua lausetta; Ollaan kivoja toisillemme!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Sara Siepin tyrmäävä kuva lateksiasussa kerää ylistystä – ”Uskomattoman kuuma!”

Sara Sieppi perusti ”salaisen kerhon” – Jethro Rostedt anoo pääsyä mukaan: ”Onko mulla mitään tsäänssii?”