Suomen menestyneimpiin somevaikuttajiin lukeutuva Sara Sieppi julkaisi eilen torstaina omalla Instagram-tilillään hyvin rehellisen ulostulon, jossa hän avautui haastavista tunteistaan.

Sieppi kertoi Instagramin Stories-osiossa, että päivä oli ollut hänelle ”pitkästä aikaa todella vaikea”.

– Yritin kuvata meikkiyhteistyötä ja pesin meikit niin monta kertaa pois todetakseni itselleni, että nyt ei pysty. En tiedä mitä kerron asiakkaalle. ”Itketti tänään niin paljon, että meikit ei pysyneet naamassa” vai ”elämä on välillä niin paskaa, että just tänään ei kiinnostanut meikata”? Sieppi totesi.

Sieppi myöntä olevansa pettynyt itseensä, kun hän ei ole saanut tunnepurkauksensa vuoksi hoidettua hommiaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Voimakkaat tunteet nousivat Siepissä pintaan, kun hän alkoi analysoimaan omia ihmissuhteitaan nähtyään tuoreen JVG-elokuvan tiistaina järjestetyssä kutsuvierasensi-illassa.

Sieppi puntaroi muun muassa suhdettaan omiin sisaruksiinsa. Lisäksi hänen mieleensä muistui vuosien takainen raskas parisuhde.

– Parisuhde alkoholistin kanssa on jättänyt valtavat traumat tietyistä asioista, vaikka luulin käsitelleeni ne jo aikaa sitten. Ilmeisesti pitkä prosessi ja se pitää hyväksyä, Sieppi kirjoitti Instagram-tarinoissaan.

Postauksensa päätteeksi Sieppi sanoo jakaneensa vaikeat tunteensa seuraajilleen siksi, että ihmiset ymmärtäisivät hänenkin olevan vain ihminen.

– Huh, olipa pelottavaa jakaa tämä teidän kanssanne, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Seuraajat kummastelevat Sara Siepin muuttoa – nainen lataa tiukan vastauksen takaisin: ”En koe, että remonttini menisivät hukkaan”

Sara Sieppi otti kantaa painavaan aiheeseen – kannustaa naisia tottelemattomuuteen: ”Annetaan sen roihuta”