Tunnettu somevaikuttaja Sara Sieppi kertoo omalla Instagram-tilillään muuttuneesta elämäntilanteestaan, joka on saanut hänet tuntemaan olonsa väsyneeksi ja nuutuneeksi.

Sieppi viittaa postauksessaan ilmeisesti vallitsevaan pandemiatilanteeseen, sillä hän kertoo, ettei hänen elämässään ole enää samalla tavalla tapahtumia kuin aikaisemmin. Hän on julkaissut Instagramissa kuvaparin, joista ensimmäisessä hän poseeraa tyylikkään näköisenä lomareissulla. Toisessa kuvassa Sieppi makaa kotonaan huppari päällään ja tylsistynyt ilme kasvoillaan.

– Mitä mun luuri näki peilistä ulkomailla vs. mitä se joutuu kattoo himassa. Face ID silti toimi, nii ei tarvi ihan hirveesti olla huolissaan. Vähän vaan, Sieppi kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

– Siin kliseisessä edellisessä elämässä reissut ja sosiaaliset tapahtumat oli aikalailla arkipäivää ja kuului vahvasti mun duuniin. Nyt niit on tosi harvoin ja sillon ku niit on – kotiinpaluu tuntuu siltä, et eläisin jotain viiden päivän jälkeistä darraa – tosin en tiedä miltä se tuntuu mut vois olla tää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Siepin postaus on kerännyt hurjan määrän kommentteja, joissa kompataan naisen ajatuksia vaikeista ajoista.

– Täällä sama, kommentoi laulaja Janna nauruemojin kera.

– Tuttua, toteaa eräs toinen seuraaja.

– Sara, tunnen mitä sun sisällä myllyää, kolmas muotoilee.

Lue myös:

Sara Sieppi revitteli paljastavassa narutopissa Shirly Karvisen synttäreillä – katso kuuma kuva!

Sara Siepin Alisa-sisko katosi mystisesti sometähden julkaisuista – näin Sara selitti asiaa