Sara Sieppi paljastaa kieltäytyneensä tästä suosikkiohjelmasta – saanut useita pyyntöjä eri ohjelmiin

Somevaikuttaja ja yrittäjä Sara Sieppi, 29, vastaili fanien lähettämiin kysymyksiin Instagramin Stories-osiossa. Häntä ihmetytti suuresti kuinka moni halusi tietää onko hän tällä hetkellä onnellinen.

– Olenko antanut jotenkin ymmärtää, ettei mulla ole kaikki hyvin? Olen onnellinen tällä hetkellä. Loppuvuonna olin melkein burnoutin partaalla, mutta siitä onneksi selvittiin. Nyt olen antanut aikaa itselle ihan eri tavalla, se on jeesannut, hän vastasi.

Julkisuuden henkilöiden tekemisiä arvostellaan usein hanakasti ja yksi kysymys koski sitä, miten Sara jaksaa kaiken arvostelun ja paineen alla.

– En aina jaksakaan. Jostain syystä mua vihataan tosi paljon. Olen tottunut siihen, että tein mitä tahansa, niin siinä on aina jotain väärää. Mutta niin kauan kun mä itse uskon itseeni ja omaan tekemiseen kaikki on toistaiseksi ihan hyvin!

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Kuvakaappaus Instagram Sara Sieppi

Iholla-sarjassa Sara avasi katsojille elämäänsä rehellisesti ja on osallistunut aiemmin myös useisiin reality-ohjelmiin. Niiden aika on kaunottaren mukaan kuitenkin ohi, vaikka pyyntöjä erilaisiin ohjelmiin on tullut useita.

– Ensimmäisenä tulee mieleen MasterChef VIP, ottaen huomioon kuitenkin, että ravintolaruoka on mun bravuuri, Sara vitsailee.

MasterChef VIP -ohjelman lisäksi Saraa on pyydetty tänä vuonna mukaan jo kolmeen erilaiseen formaattiin. Hän on kieltäytynyt kaikista.

– Kilpailurealityyn en enää lähtisi, mutta olen kyllä miettinyt omaa vlogia, Sara paljastaa.

Lue myös:

Mitä ihmettä? Jari-Matti Latvala ja Sara Sieppi viihtyvät yhdessä Lapissa

Iholla: Sara Sieppi avoimena perhehaaveistaan – ”Oon kuvitellut, että mulla olisi kolmekymppisenä perhe”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta