Entinen SDP:n kansanedustaja Satu Taiveaho joutui aikaisemmin keväällä kohun keskelle, kun hänen uutisoitiin eronneen aviomiehensä Ville Virtasen kanssa.

Pariskunta muutti muutamia kuukausia sitten erilleen, kun Taiveaho vaihtoi osoitteekseen Kouvolan Kuusankosken. Samoihin aikoihin Taiveaho myös luopui kaksiosaisesta sukunimestään Taiveaho-Virtanen ja palasi käyttämään omaa sukunimeään Taiveaho.

Nyt Taiveaho on kirjoittanut omalle Facebook-seinälleen pitkän postauksen, jossa hän kiistää erohuhut.

– Viime kuukausina on elämässä tapahtunut monenlaista. Olen muuttanut poitsun ja lemmikkieläinteni kanssa Kuusankoskelle Kouvolaan kevään aikana. Olen kotiutunut hyvin ja tuntuu kuin olisin tullut ”kotiin”, Taiveaho toteaa postauksessaan.

Taiveaho kertoo syyn sille, miksi päätyi vaihtamaan sukunimeään.

– Olen vaihtanut sukunimeni myös takaisin Taiveahoksi, koska käytännössä kaksiosaisen nimen käyttö oli hankalaa enkä kokenut sitä oikein omakseni, hän kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Muutokset osoitteessa ja nimessä eivät Taiveahon mukaan kuitenkaan kieli erosta.

– Emme ole kuitenkaan eronneet Villen kanssa, vaikka tällaisia otsikoista ja spekulointeja saimme lehdistä lukea. Tällaista emme itse ole kuitenkaan millekään lehdelle sanoneet, Taiveaho kertoo.

– Asumme kahdessa kodissa ja tämä on sujunut hyvin. Suhteemme voi hyvin ja elämämme on asettunut näin mallilleen, hän muotoilee.

Lue myös:

Seiska: Kesällä avioituneiden Satu Taiveahon ja Ville-puolison yllätyspäätös – asumusero!

KS: Satu Taiveaho ja Ville Virtanen menivät naimisiin – morsian otti käyttöön yhdistelmäsukunimen!