”Se on aika hullua välillä” – Justin Bieber avoimena hänen ja Hailey Bieberin seksielämästä

Laulaja Justin Bieber, 25, paljasti intiimejä yksityiskohtia faneille järjestetyssä kysymystilaisuudessa hänen ja vaimonsa malli Hailey Bieberin, 23, elämästä.

The Guardian -sivusto kertoi erään fanin kysyneen, miten poptähti rentoutuu. Bieber vastasi asian riippuvan siitä, kenen kanssa hän on.

– Kun olen vaimoni kanssa… Te voitta arvata, mitä teemme päivät pitkät. Se yltyy melko hulluksi välillä, sen voin paljastaa, Bieber selitti.

– Jep, rehellisesti sanottuna teemme vain sitä aikalailla. Tykkäämme katsoa elokuvia, Netflix and chill. Me kylläkin keskitymme enemmän chill-osioon, hän lisäsi.

Netflix and chill -sanonnalla viitataan sarjojen ja elokuvien katseluun romanttisessa mielessä, mikä johtaa lopulta seksin harrastamiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Bieber avautui kysymystuokiossa myös avioliitostaan Haileyn kanssa.

– Sanon vain, että naimisissa oleminen on mahtavaa. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, avioliitto ei ole helppoa, Bieber vakuutti.

– Joka päivä sinun täytyy rakastaa sitä henkilöä, olla kiltti sille henkilölle. Se vaatii työtä, koska kun teet niin, siitä tulee voimakasta. Se on vain uskomatonta.