”Se on aika hullua välillä” – Justin Bieber avoimena hänen ja Hailey Bieberin seksielämästä

Laulaja Justin Bieber, 25, paljasti intiimejä yksityiskohtia faneille järjestetyssä kysymystilaisuudessa hänen ja vaimonsa malli Hailey Bieberin, 23, elämästä.

The Guardian -sivusto kertoi erään fanin kysyneen, miten poptähti rentoutuu. Bieber vastasi asian riippuvan siitä, kenen kanssa hän on.

– Kun olen vaimoni kanssa… Te voitta arvata, mitä teemme päivät pitkät. Se yltyy melko hulluksi välillä, sen voin paljastaa, Bieber selitti.

– Jep, rehellisesti sanottuna teemme vain sitä aikalailla. Tykkäämme katsoa elokuvia, Netflix and chill. Me kylläkin keskitymme enemmän chill-osioon, hän lisäsi.

Netflix and chill -sanonnalla viitataan sarjojen ja elokuvien katseluun romanttisessa mielessä, mikä johtaa lopulta seksin harrastamiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Bieber avautui kysymystuokiossa myös avioliitostaan Haileyn kanssa.

– Sanon vain, että naimisissa oleminen on mahtavaa. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, avioliitto ei ole helppoa, Bieber vakuutti.

– Joka päivä sinun täytyy rakastaa sitä henkilöä, olla kiltti sille henkilölle. Se vaatii työtä, koska kun teet niin, siitä tulee voimakasta. Se on vain uskomatonta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.