Aku Hirviniemen, 39, törkyviestikohu paisuu paisumistaan.

Erika Helinin nostaman metelin jälkeen myös muut naiset astuivat esiin. Miss Bomber 2017 -tittelin saanut Laura Rinne kertoi saaneensa suosikkinäyttelijältä samankaltaisia viestejä.

Seiskan mukaan monet muut naiset näyttivät toimittajalle Akun lähettämiä törkyviestejä ja valokuvia. Osa naisista ei kuitenkaan uskaltanut antaa haastattelua, sillä he pelkäsivät urahaaveiden romuttumista.

Naiset pyysivät Akua lopettamaan.

Aku oli pommittanut naisille viestejä ennen Sonja Kailassaaren, 43, astumista kuvioihin ja myös sen jälkeen.

– Aku ryhtyi lähettämään minulle viestejä vähän ennen kuin alkoi seurustella Sonjan kanssa. Viestit olivat heti hyvin seksuaalisia, mutta en välittänyt siitä, kun olimme molemmat sinkkuja, eräs naisista kertoo Seiskalle.

Seurustelu ei estänyt Akua.

– Akun kihlauduttua Sonjansa kanssa käskin toistuvasti hänen lopettaa viestien lähettämisen. Aku vain hoki, että älä nyt sitä Sonjaa sotke koko ajan tähän. Uhkasin toimittaa viestit julkisuuteen, niin sitten Aku vasta lopetti, nainen paljastaa Seiskalle.

– Aku otti minuun yhteyttä Instagramissa. Melkein heti ensimmäisissä viesteissä hän halusi kertoa minulle todella likaisen tarinan, kuinka oli kahden julkkisnaisen kanssa harrastanut seksiä, Seiskan toimittajan haastattelema henkilö kertoo.

Viestejä on valtavasti.

– Aku lähetti itsestään minulle valokuvia. Hän tiedusteli, onko minulla ketään kaveria, joka olisi lähtenyt kolmen kimppaan mukaan, Seiskalle kerrotaan.

Akun ja Sonjan välit ovat puhuttaneet

Pariskunta on vielä yhdessä, sillä Sonja asuu Akun hulppeassa puutalossa.

Somehiljaisuutta pitänyt Sonja julkaisi eilen (7.11) mustavalkoisen videon, jossa näkyy pienen vauvan jalat. Myös mäyräkoira Elsa näkyy videolla.

Videon kappaleeksi Sonja valikoi The Supremesin kappale Baby Love. Kappaleessa on kohta, jonka voi tulkita monin tavoin.

– Koska kulta rakas, kulta rakas, olen ikävöinyt sinua, ikävöin suukkojasi. Eroamisen sijaan…, kappaleessa lauletaan.

– …Suukotellaan ja sovitaan. Älä heitä rakkauttamme hukkaan. Mikset pysyisi käsivarsillani? kappale jatkuisi tästä eteenpäin.

Kappale saattaa liittyä tunteeseen, jossa ei tiedä pitäisikö erota vai koittaa saada suhde kasaan.

Sonja Kailassaaren päivitys kertoo enemmän kuin tuhat sanaa: ”Eroamisen sijaan…”

Pommitti myös työkavereitaan

Seiskan saamien tietojen mukaan Aku on lähettänyt törkyviestejä myös työkavereilleen kuvausten aikana. Seiskan mukaan eräs nuori näyttelijänainen hämmentyi, kun Hirviniemi alkoi lähetellä hänelle valokuva Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa.

Lähde: Seiska