Seiskan uusimman printtilehden mukaan musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 78, on vienyt nuoren ystävättärensä, Helmi Loukasmäen, 19, kokeilemaan laulamista studiossa.

– Kävimme hyvän ystäväni, kapellimestari ja levytuottaja Petri Kokon luona Lahdessa tutustumassa studiotyöskentelyyn, Danny kertoo Seiskalle ja toteaa kokemuksen olleen kaikkinensa hedelmällinen.

Musikaaliselle Helmille studiosessio oli ensimmäinen laatuaan, mutta kokemusta laulamisesta ja soittamisesta tällä on jo vuosien ajalta. Helmi toteaa, että studiopäivästä jäi hyvä mieli, mutta hän ei kuitenkaan tiedä vielä, mitä aikoo isona tehdä.

– Kartoitan nyt välivuoden aikana vähän kaikenlaisia vaihtoehtoja, Helmi sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Siinä missä Helmi ei itse pidä liikaa meteliä taidoistaan, Danny kehuu nuorta ystäväänsä vuolaasti ja sanoo tämän viihtyneen studiossa oikein hyvin.

– Parasta Helmissä on hänen säteilevä persoonallisuutensa. Se hehku yltää ihmisestä ihmiseen, mikä on aika poikkeuksellista, Danny kehuu ja toteaa ominaisuuden sopivan hyvin showbisnekseen.

Helmi kertoo Seiskalle omien musiikillisten esikuviensa edustavan varttuneempaa polvea ja listaa idoleikseen muun muassa Kikan ja Einin.

– Olen kuunnellut paljon Dannyakin, olen aina tykännyt vähän varttuneemmasta menosta. Musiikkimakuni ei ehkä ole ihan samanlainen kuin muilla ikäisilläni, Helmi myöntää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa julkaisun myös täältä.

Lue myös:

Oho! Helmi Loukasmäki vaihtoi rajusti tyyliä – poseeraa nyt mustissa lateksihousuissa

Helmi Loukasmäki, 19, julkaisi kauniin yhteiskuvan Dannyn kanssa!

Seiska: Näin Danny ja Helmi Loukasmäki viettävät joulua – Dannylla selkeät suunnitelmat yhteisen juhlan varalle