Seiska: Herra Ylppö ja uusi rakas nauttivat Karkkilasta – parilla on 23 vuoden ikäero!

Herra Ylppö ja nuori tumma kaunotar ovat jo tuttu näky Karkkilassa.

Rokkari Herra Ylppö, 47, on viettänyt keväästä saakka aikaansa Karkkilassa. Virallisesti Porvoossa asuva  Herra Ylppö on hankkinut myös työtilat kaupungista.

Seiskan saamien lukuisten vinkkien mukaan Herra Ylppö tapailee paikkakuntalaista 24-vuotiasta opiskelijaa.

– Herra Ylppö ja tummaverikkö ovat tuttu näky täällä Karkkilassa. Olen nähnyt heidät useasti muun muassa terassilla ja syömässä paikallisessa ravintolassa, lemmenparin nähnyt kertoo Seiskalle.

– Nainen on usein Herra Ylppöä vastassa tämän lähtiessä työtiloistaan. Pari liikkuu avoimesti välittämättä muiden katseista, Karkkilasta kerrotaan.

Herra Ylpön kymmenen vuotta kestänyt avioliitto päättyi vuonna 2018 vaimon jätettyä rokkarin tämän 45-vuotispäivänä. Shokkiero yllätti täysin ja ajoi Ylpön masennukseen sekä suljetulle osastolle. Nykyään mies voi jo paremmin.

Rokkari näyttää viihtyvän Karkkilassa mainiosti ja paljastaa Instagram-julkaisussaan saavansa onnentunteita myös seuralaisestaan.

– Saan onnentunteita myös seurasta, mutta siitä myöhemmin juorulehdissä, Ylppö sanailee.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne täältä.

Herra Ylppö, oikealta nimeltään Frank Mäntymäki on Maj Karma ja Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeiden laulaja, sanoittaja ja keulahahmo. Ylppö on myös ohjannut ja kuvannut musiikkivideoita mun muassa CMX:lle, Haloo Helsingille ja Pariisin Keväälle.

Herra Ylppö on mukana myös tulevan syksyn Vain elämää -ohjelmassa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.