Seiska: Ilkka Kanerva teki sen taas – vokotteli helsinkiläisnaista flirttiviesteillä!

Pitkäaikainen valtiomies ja kokoomuksen kansanedustaja Ilkka Kanerva, 72, on varattu mies, mutta hän on Seiskan mukaan lähetellyt jälleen viestejä toiselle naiselle.

Kanerva on ollut yhdessä Elina Kanervan (o.s. Kiikko) kanssa vuodesta 1999 lähtien ja naimisissa viime vuodesta lähtien, mutta hän on Seiskan mukaan viestitellyt useiden vuosien ajan keski-ikäiselle helsinkiläisnaiselle. Seiskalle on näytetty kymmeniä intiimejä viestejä, jotka Kanerva on lähettänyt naiselle Facebookin Messengerin kautta vuodesta 2017 lähtien. Naisen mukaan viestittely on johtanut myös tapaamisiin.

Kanerva on ryvettynyt seksiviestikohuissa aiemminkin moneen kertaan. Vuonna 2005 hän tunnusti julkisesti tv-lähetyksessä lähetelleensä nuorille julkkiskaunottarille ”yksityisluonteisia” tekstiviestejä. Viestien saajina olivat ainakin Marika FingerroosJasmin Mäntylä ja Anne-Mari Berg.

Vuonna 2008 Kanerva lähetti seksiviestejä Johanna Tukiaiselle ja menetti kohun takia ulkoministerin vakanssinsa. Yksi Kanervan Tukiaiselle lähettämistä viesteistä jäi erityisesti ihmisten mieleen: ”Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa?”

Seiskan mukaan Kanerva lähetti kesällä 2013 ainakin 85 kiimaista seksiviestiä Jallu-lehden toimittajanaiselle ja tapaili nuorta mallikaunotarta, jonka kanssa hän kävi myös lomamatkalla.

Lähde: Seiska


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.