Seiska: Johanna Tukiainen kertoo raskaudestaan – ”Rukoilin, että jos on vielä aikaa, haluaisin lapsen ja miehen”

Suomen kohutuin seurapiirineito Johanna Tukiainen, 41, on raskaana. Laskettu aika on syksyllä ja Johanna lähti viettelemään raskausaikaansa Ruotsiin.

Seiska haastatteli Johannaa hänen sukupuolenpaljastusjuhlissa, joissa kävi ilmi, että Johanna odottaa tyttövauvaa.

— Lapsen sukupuolella ei tietenkään ole väliä, mutta toivoin tyttöä. Itse asiassa, kun huomasin olevani raskaana, ostin pelkästään tyttövauvan vaatteita. Jossain vaiheessa oli toppuutettava itseäni, koska en tuolloin vielä edes tiennyt lapsen sukupuolta, Johanna kertoi.

Johanna on raskauden aikana himoinnut makeaa, ja kertoi ensimmäisten kuukausien olleen pahimpia. Pannarit ja Nutella olivat ykkösjuttu.

— Ylipäätään suklaaherkut olivat suurin himoni. Välillä minun oli saatava nimenomaan Ben & Jerry’sin suklaajäätelöä illalla.

Hormonitkin hyrräilivät hieman totuttua kovemmin. Leffoja katsellessa tuli itku paljon normaalia herkemmin, vaikkakin sekin on nyt jo hieman rauhoittunut.

Johanna kertoi toivoneensa lasta hartaasti.

— Vuonna 2018 olin äitini kanssa lomalla Israelissa. Kävimme Itkumuurilla, ja rukoilin. Rukoilin, että jos on vielä aikaa, haluaisin lapsen ja miehen. Raskauteni on suora vastaus rukouksiini.

Lähde: Seiska


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.