Seiska: Kolmiodraama! Ex-missi Piritta Hagman tapaili salaa varattua radiojuontajaa

Viime kesänä Helsingistä Poriin muuttanut vuoden 2003 Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa ja sittemmmin monissa tv-ohjelmissa esiintynyt Piritta Hagman, 40, on Seiskan mukaan tapaillut salaa parisuhteessa ollutta Radio Porin juontajaa Julle Kalliota, 40.

– Piritta tapaili Jullea salaa, vaikka tiesi tämän olevan pitkässä parisuhteessa. Hieman erikoista toimintaa perheasioiden puolestapuhujana tunnetulta Piritalta, Seiskalle ihmeteltiin.

Piritta oli naimisissa huippujääkiekkoilija Niklas Hagmanin, 40, kanssa vuosina 2006-2018. Eron jälkeen pariskunta asui yhdessä kolmen lapsensa kanssa yli vuoden, kunnes Piritta muutti yhden lapsen kanssa kotikaupunkiinsa Poriin viime kesänä. Kaksi muuta lasta jäivät Helsinkiin Niklaksen kanssa.

View this post on Instagram

✨ ”Do what makes your soul shine” ✨ . Kuva edelleen @menaiset kuvauksesta, mutta aurinkoiset terkut täältä Lontoosta ”Julie Wiebe – Treating and training the female runner” koulutuksesta. 🏃🏼‍♀️ . HERRANJESTAS sieluni suorastaan liekehtii täällä! 🔥 Niin hyviä ajatuksia juoksemisesta ja Julie osaa nivoa asioita yhteen ja inspiroida täydellisellä tavalla. 👌🏻Nyt tekisi mieli melkein jättää koko kesäloma väliin… mutta onneksi vaan melkein. 😅😂 . Juoksijat, nyt olis siis hyvää settiä teille. 💪🏻 Loppukesästä tai syksyllä vastaanotolle mars, jos tunnet mitään keskivartalon tai lantionpohjan ongelmia tai haluat vain varmistaa ettei raskauden jälkeinen tauko juoksemisessa veny yhtään pidemmäksi kuin on hyödyllistä! . (Toki AINA saa tulla vaikka ei vielä lapsia olisi edes mietinnässä! Tää on kaikille naisille ikään katsomatta!)

A post shared by Piritta Hagman (@pirittahagman) on

Vuoden parhaaksi paikallisradiojuontajaksi valittu Julle Kallio kuvailee itseään juontajaksi, laulajaksi, esiintyjäksi ja spiikkaajaksi. Hän mm. toimi kertojana Big Brother Suomi -ohjelmassa viime vuonna.

Kuvat: Instagram


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.