Maria Kuusiluoma, 53, etsii itselleen petiseuraa, Seiskan haastattelusta käy ilmi.

Näyttelijä Maria Kuusiluoma on pysynyt kiireisenä töiden saralla, sillä hän tähdittää kansallisteatterissa tulevien kuukausien aikana kolmea näytelmää: Shakespearen Learia, Laulettuja lauluja sekä Juhlat – ja elämä siinä sivussa.

– Lisäksi luen äänikirjoja ja dubbaan tv-ohjelmia. Jossain välissä pitäisi pyörittää omaa firmaakin, Maria kertoi Seiskalle 19.9.

Kiire ei ole Marialle ongelma, sillä hän loistaa kovan paineen alla.

– Olen suorittaja ja siksi parhaimmillani helvetinmoisessa paineessa, Maria lisää.

Työkiireet ovat heijastuneet rakkauselämään, etsii yöseuraa.

– Tällä hetkellä tilanne on ohutta yläpilveä – eli ei siis mitään havaittavissa. Toisaalta missä välissä ehtisinkään tapailla ketään, kun teen käytännössä kuusipäiväistä työviikkoa? hän kysyy Seiskan mukaan.

– Ja jos joku löytyisikin, niin suostuisiko hän tapaamaan minua vain öisin, hetken aamuisin ja sunnuntaisin? Sen verran minulla olisi tarjolla. Eli siis yöseuraa ja sunnuntait tietysti kirkonmenoissa, Maria kertoo Seiskalle.

Älykkyys on turn on.

Maria ei ujostele muotojensa esittelemisen suhteen ja kertoessaan mikä saa hänet syttymään.

– Miksi ujostelisin? Rannalla ollaan uikkareissa ja kun jumppaan, treenaan kovaa. Olen tyytyväinen treenityöni tuloksiin – ja korostan: työn tuloksiin.

– Miksi peittäisin jotain, joka on osa minua? Kunhan se ei ole rivoa tai törkeää. Olen tyytyväinen siitäkin, että tämän ikäisenä voi olla sinut itsensä kanssa myös ulkoisen olemukseni kanssa.

– Hmm… Äly on turn on, se saa minut syttymään. Se on ehdoton. Miehellä pitää myös olla helvetin hyvä itsetunto, Maria painottaa Seiskalle.

Lähde: Seiska.fi