Seiska: Niko Ranta-aholla luksusprojekti Marbellassa – pyörii edelleen epäilyttävissä piireissä

Liikemies Niko Ranta-ahoa, 33, ei ole hetkeen otsikoissa näkynyt. Suomen rikoshistorian suurimmassa Katiska-huumevyyhdissä pääsyytettynä oleva Ranta-aho on viihtynyt viime kuukaudet Espanjan Marbellassa, jossa aikoo viettää myös joulun yhdessä perheensä kanssa.

Vaikka Ranta-aho pyöritti ennen kiinnijäämistään juuri Marbellan kaupungissa massiivista huumeliigaa, kertoo hän Seiskalle viettävänsä nykyään aikaa kuntoillen ja rehellistä työtä tehden.

– Painan täällä faijan kanssa ihan laillisia hommia! Meillä on käynnistynyt iso projekti. Rakennutamme 25 huvilan kompleksin Marbellaan. Olen vastannut projektin ideoinnista ja edistämisestä jo kolme vuotta, Ranta-aho kertoo Seiskalle.

Töiden ohella mies viihtyy kuntosalilla, nyrkkeilemässä ja pelaa padelia. Entisaikojen bilettäminen on Ranta-ahon mukaan jäänyt vähemmälle.

– Urheilen joka päivä pysyäkseni henkisesti tasapainossa. Olen juhlinut todella maltilla. Seitsemän viikkoa sitten kävin viimeksi juhlimassa, hän paljastaa.

Ranta-ahon Instagram-tilillään julkaisemista kuvista voi kuitenkin nopeasti päätellä, että hän elää edelleen melkoista luksuselämää eikä seurakaan ole menneistä ajoista juuri muuttunut.

Julkaisuista löytyy useampi kuva, jossa Ranta-aho poseeraa muun muassa Jeffrey Ongin kanssa, joka on Bandidos-moottoripyöräkerhon Ruotsin-presidentti.

(Juttu jatkuu kuvien jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mutta millä mielellä Ranta-aho odottaa käräjäoikeuden tuomiota, jossa hän saa luultavimmin 10 vuoden ehdottoman vankeustuomion, istuen siitä ensikertalaisena noin puolet.

– Ei se oikein mitään ajatuksia herätä. Joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, Ranta-aho toteaa.

Lue myös:

Katso kuvat! Niko Ranta-aho laittoi ökyasuntonsa myyntiin – valmistautuu tulevaan vankilamajoitukseen

Seiska: Niko Ranta-aho lihoi 7 kiloa tutkintavankeudesta vapautumisen jälkeen – kuva!


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta