Farmi Suomi -ohjelmasta karannut kaksikko Archie Cruz, 31, ja Iida Vainio, 19, lähtivät viime viikolla yhdessä Ruotsiin ja huhut romanssista alkoivat levitä.

Kaksikon pikaromanssi on kuitenkin kariutunut yhtä nopeasti kuin se alkoikin, sillä Archie päätti suhteen nopeasti.

– Olihan se hemmetin hauskaa. Mutta en ole menossa naimisiin, tai hankkimassa vauvoja tai mitään tällaista. Mutta ilmeisesti Iida oli ihan sillä ”state of mindilla”, Archie kommentoi Radio Rockin haastattelussa.

Juontajia kiinnosti miksi Archie ei nähnyt suhteelle tulevaisuutta.

– No hei, ensinnäkin, Iida on 19-vuotias. Tosi nuori. Ja sitten jos aletaan puhumaan vauvoista viikon jälkeen kun ollaan tunnettu, niin se ei ehkä ole ihan kosher, Archie kommentoi.

Iida päätti kommentoida suhdekohua Seiskalle.

Seiskan mukaan Iidan ja Archien piti antaa yhteinen haastattelu, mutta Archien kommenttien jälkeen Iida päätti antaa haastattelun yksin.

Iidan mukaan hän kyllä oli oikeasti kiinnostunut Archiesta romanttisesta mielessä, mutta loukkaantui rock-tähden kommenteista.

– Loukkasit minua syvästi. En ymmärrä, miksi sinun piti lähteä puhumaan meidän asioistamme medialle, Iida huokailee Seiskalle.

– Olen todella hyväuskoinen ihminen, ja Archiella on tosi hyvä meininki. Luulin, että meillä olisi voinut olla yhteinen tulevaisuus, Iida toteaa Seiskalle.

”Luulin, että meistä olisi voinut tulla jotain vakavempaakin”

– Vaikutti siltä, että Archiella on hyvä elämä ja että hän on myös urheilullinen. En voi käydä ulkona paljon, kun minulla on paljon työprojekteja. Luulin, että meistä olisi voinut tulla jotain vakavempaakin, Iida sanoo Seiskan toimittajalle.