Seiska: Raskaana oleva Johanna Tukiainen koronaviruksesta – ”Olen tuntenut siitä stressiä”

Suomen puhutuimman seurapiirineidon Johanna Tukiaisen, 41, elämä teki onnellisen kuperkeikan muutama kuukausi sitten, kun hän sai tietää olevansa raskaana.

Seiska oli mukana tulevan äidin sukupuolenpaljastusjuhlissa, joissa kävi ilmi, että Johanna odottaa tyttövauvaa – juuri niin kuin hän oli toivonutkin.

Raiskausaikaa varjostaa maailmalla jylläävä koronapandemia. Johanna lähti pois Suomesta, jossa rajoituksen ovat olleet suhteellisen tiukat. Matka taittui Ruotsiin perheen luokse, jossa rajoituksia ei olla asetettu yhtä ankarasti.

— Korona on vakava asia, ja olen tuntenut siitä stressiä. Suomessa olin sairaudesta paljon hysteerisempi. Olen ollut todella varovainen, mutta rajansa kaikella, Johanna avasi tilannetta Seiskalle.

— Ruotsissa onkin puhuttu siitä, miten korona vaikuttaa mielenterveyteen. Ihminen tarvitsee ihmiskontaktia, eikä kotiin lukittautuminen tee hyvää kenellekään.

Johanna kertoi myös, että Marja-äiti on ollut isona tukena tyttärelleen raskausaikana. Johanna on saanut äidiltä paljon neuvoja, onhan hän kasvattanut monta lasta itse.

— Äiti ymmärtää innostukseni mutta on samalla muistuttanut, ettei vastasyntynyt tarvitse paljon vaatteita. Vauvanvaatteita ei ole järkeä ostaa liikaa, koska lapsi kasvaa niistä nopeasti ulos. Tärkeämpää on panostaa tarpeellisempiin asioihin, kuten hyviin lastenvaunuihin.

Lähde: Seiska


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.