Kesällä Ranskassa unelmahäissä avioituneiden Renny ja Johanna Harlinin ihmissuhteet rakoilevat, uutisoi Seiska. Parin häiden alla nimittäin tapahtui jotakin mikä johti dramaattisiin tapahtumiin Johanna lähipiirissä.

Kaikki sai alkunsa Johannan polttareista, joita vietettiin heinäkuussa Bulgariassa. Juhlimassa olivat Johannan sisko Alexandra sekä Johannan lapsuuden ystäviä. Sisäpiirilähteet kertovat Seiskalle, että juhlissa Renny raivostui silmittömästi sisaruksille ja ystäväporukalle. Renny vaati Johannaa valitsemaan joko hänet tai Alexandran ja lapsuuden ystävät, jotka olivat Rennyn mukaan huonoa seuraa tulevalle vaimolle.

– Järkyttyneet ystävät yrittivät puhua Johannalle järkeä ja sanoivat, ettei kukaan mies voi vaatia tällaista, Seiskalle kerrotaan.

Johanna kuitenkin valitsi Rennyn ja ilmoitti polttareiden jälkeen, ettei halua olla missään tekemisissä siskonsa kanssa. Alexandralta evättiin pääsy myös Luokkakokous-elokuvan ensi-iltaan, parin kihlajaisiin ja häihin.

Lähipiiri onkin nyt huolissaan Rennyn vallasta Johannan elämään. Saint-Tropez’issa vietetyissä häissä Johannan kaasoina nähtiin ainoastaan Rennyn hyväksymät perheelliset kaasot eikä edes Johannan häälook ollut sellainen, josta hän oli itse haaveillut.

– Ilmeisesti tässäkin Rennyllä oli näppinsä pelissä, sisäpiiristä päivitellään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähde: Seiska

Lue myös:

Renny ja Johanna Harlin muuttivat Kreikkaan – tältä näyttää pariskunnan hulppea koti!

Renny Harlinilta jättipaljastus – takana kiihkeä salasuhde Salma Hayekin kanssa: ”Suhde kävi tukahduttavaksi”