Seiska: Saara Aalto naimisiin kesällä – luvassa hauska nimiyhdistelmä

Seiska uutisoi, että laulaja Saara Aalto, 32, menee kesällä naimisiin managerinaan toimivan kihlattunsa Meri Sopasen, 31, kanssa.

Seiskan mukaan häät järjestetään Suomessa ja Meri aikoo ottaa puolisonsa sukunimen, jolloin hänen nimestään muodostuu varsin vesihenkinen yhdistelmä, Meri Aalto.

Vuodesta 2014 lähtien yhdessä ollut pari meni kihloihin seurustelun kaksivuotispäivänä vuonna 2016. Tämän jälkeen alkoi spekulointi häiden ajankohdasta, joka on nyt siis Seiskan mukaan saanut lopultakin varmistuksen.

Alla kuva onnellisesta pariskunnasta.

View this post on Instagram

Ihanaa ystävänpäivää ♥️ Happy Valentines day ♥️ Oon etuoikeutettu, että mun toinen puolisko on myös mun paras ystävä! Kuvan karvainen otus on myös ♥️ Rakastan sua hulluna @saaraaalto ! Laittelin tuonne storyn puolelle mun muista ystävistä kuvia ja voi elämä että mut on ympäröity ihanilla ihmisillä. Tuli niin hyvä mieli ja ikävä kaikkia ♥️ Tänä vuonna ois ihaninta viettää enemmän aikaa teidän kaikkien kans! Jos joskus on kiire, niin ystävät ei onneks katoa mihinkään. Mutta se miten onnellinen oon näiden ihmisten ympäröimänä, niin hullu oon jos en tee enemmän tilaa ystäville tulevaisuudessa ♥️ Siinä yks lupaus taas tälle vuodelle. Myös kaikille ihanille seuraajille hyvää ystävänpäivää, pitäkää huolta toisistanne! 📸 @stuunanen

A post shared by Meri Aalto (@iammeriaalto) on

Kuvat: Instagram


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.