Seiska: Sara Sieppi ja Jutta Larm lähtivät sisustusbisnekseen – perustivat boho-tyylisen verkkokaupan

Sara ja Jutta paljastivat uutisen torstaina Instagram-tileillään.

Miss Suomi Sara Sieppi ja hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm yhdistivät intohimonsa ja perustivat boheemeja sisustustavaroita myyvän Raffia-verkkokaupan. Alunperin Jutta mieltyi Saran sisustustyyliin pähkäillessään Pirkkalan kotinsa sisustusta ja niin yritysidea sai alkunsa.

– Olen aina ollut tarkka siitä, miltä kotini näyttää. Aiemmin tyylin on vain ollut ihan erilainen, sillä olen halunnut arvokkaan ympäristön. Asuntoni ovat näyttäneet valkoisine nahkasohvineen enemmän hotellilta kuin kodilta, Jutta kertoo Seiskalle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vastuualueetkin ovat naisilla selvät. Jutta hoitaa nimissään olevan firman liiketoimintaa ja Saran vastuulla on yrityksen markkinointi. Kaksikko on tehnyt töitä yrityksen eteen jo puoli vuotta.

– Olihan se hienoa, että Jutta laittoi mulle viestiä ja pyysi mukaan! Häneen voi todella luottaa näissä asioissa, yksin tuskin olisin uskaltanut tällaista hanketta perustaa, Sara kertoo.

– Ollaan tunnettu Jutan kanssa vuosia ja viime syksynä ryhdyttiin työstämään tätä. Tuotteiden valikoima on laaja ja ne on käsintehtyjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Raffian tuotteet on valmistettu Indonesiassa ja ne ovat Balilaisten perheiden käsialaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.