Kohuliikemiehenä tunnettu Stefan Therman on ryvennyt yrittäjäuransa aikana monissa skandaaleissa.

Stefan Therman on kirjoilla Hangossa, jossa hänellä on myös hevostalli.

Seiskan mukaan Stefu ei ole vastannut puheluihin, vaikka hevostenomistajat ovat hätääntyneitä hevostensa hyvinvoinnin puolesta.

Stefun tallissa on Seiskan mukaan vajaa kymmenen hevosta, joista kaikki ovat yksityisomistuksessa paitsi Stefun ja Martina Aitolehden yhteisen tyttären poni.

Stefu saa tallipaikoista vuokraa yksityishevosten omistajilta

Seiska raportoi nyt, että tilanne Stefun tallilla tilanne on muuttunut katastrofaaliseksi ja hevosomistajien kannalta painajaismaiseksi.

Tallilta katkesi tänään sähköt ja Stefua ei olla saatu kiinni. Selitystä sähkökatkokselle ei ole tiedossa.

– Pahin tilanne on se, etteivät hevosten juoma-automaatit toimi. Nyt hevosia joudutaan juottamaan käsipelillä. Sähköjä ei ole myöskään ratsastusmaneesissa, joten koko paikka on ilman sähköjä. Eikä tämä ole edes ensimmäinen kerta, Seiskalle raportoidaan.

– Se, että sähköt ovat tallilta poikki, ei ole ensimmäinen kerta. Mutta nyt hevostenomistajien kärsivällisyys alkaa loppua, Seiskalle tilitetään.

– Vaikuttaa siltä, että Stefu selviää ongelmista sillä, että joku aina selvittää hänen sotkujaan. Tuntuu siltä, että mies jättää kaikki asiat retuperälle, mutta häntä vain silitellään päähän, eräs toteaa pettyneenä Seiskalle.

Martina Espanjassa ostamassa uutta ponia tyttärelleen!

– Samaan aikaan täällä kotitallissa on helvetti irti, Seiskalle valitetaan.

Seiskan mukaan hevosenomistajat ovat yrittäneet saada yhteyttä Martinaan. Kohukaunotar on julkaissut kuvia Instagramiin Espanjasta.

Lähde: Seiska