Selänne kommentoi maahanmuuttajien raiskauksia – nostatti mediakohun

500 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!

Teemu Selänne, yksi Suomen kaikkien aikojen legendaarisimmista jääkiekkoilijoista, keskittyy normaalisti Twitterissä kommentoimaan ja jakamaan ainoastaan jääkiekkoiluun liittyviä aiheita.
Selänne ei varmasti arvannut millainen kohu syntyi, kun hän teki poikkeuksen käytäntöönsä jakamalla ystävänsä Aleksi Valavuoren twiitin, jossa Valavuori otti kantaa maahanmuuttajiin liitettyihin raiskaustapauksiin. Sekä Selänteen että Valavuoren kimppuun hyökättiin laajalla rintamalla. Keskusteluun alkoi tulvia kommentteja niin julkisuuden henkilöiltä kuin poliitikoilta, ja kohu nousi nopeasti Suomen valtamedioiden luetuimmaksi aiheeksi.
Jatkoaika.comin päätoimittaja Antti Wennström ihmetteli Selänteen toimintaa omalla Twitter-tilillään, joohon Selänne vastasi seuraavasti.
– Onko sulla Antti sitten joku ehdotus miten nämä raiskaukset saadaan loppumaan?!
– Voit ottaa sen rasismina tai ihan miten haluat, se on kuitenkin fakta missä mm. Suomi, Saksa nyt elää…, Selänne jatkoi.
Selänne myös ihmetteli missä kohtaa Valavuoren kirjoituksessa on rasismia ja esitti pyynnön, että Valavuori jätettäisiin rauhaan.
– Hei ystävät hyvät, jättäkää nyt herrajumala Valavuori rauhaan ja keskittykaa johonkin muihin asiohin, Selänne vetoaa.
Aleksi Valavuori sanoo Suomen poliitikoille suunnatussa twiitissä muun muassa seuraavaa:
”Missä vaiheessa riittää? Kuinka monta joukkoraiskausta vielä pitää tapahtua, että te koko maailmaa halailevat uskallatte nostaa kätenne pystyyn ja myöntää, ettei tämä kaikkien kulttuurien kohtaaminen täällä kaukana pohjolassa nyt ollutkaan kovin loppuun asti mietitty saippuakuplapuhallus. Pitääkö tässä tosiaan odotella lumien sulamiseen asti, jolloin useiden poliisien mukaan tilanne saattaa todellisesti riistäytyä käsistä.”
”Olisiko vihdoin paikallaan säätää laki, joka mahdollistaa pikakarkoituksen rikokseen syyllistyvän pakolaisen tai turvapaikanhakijan kohdalla?”
aleksi-valavuori-tviitti-maahanmuuttajat
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.