Taikuri ja mentalisti Noora Karma, 45, kertoo Seura-lehden haastattelussa nuoruudestaan ja etapeistaan elämänsä varrella. Hän jätti 15 vuotta sitten kaiken tutun ja turvallisen ja suuntasi Lontoosta Teneriffalle hurahdettuaan taikuuteen.

– Lähdin ihan tyhjän päälle, mutta olin jo aiemmin yksin maailmaa reissatessani tajunnut, että kotini on jossain auringon alla. Tein päätöksen elämänmuutoksesta huomatessani, että se elämä, jota olin halunnut ja myös saanut elää, ei enää vastannut toiveitani, Noora kertoo Seura-lehdelle.

Teneriffalle lähti mukaan myös saman ohjelmatoimiston taikuri, espanjalainen Alfonso Rios. Pari pääsi monien vaiheiden jälkeen matkustamaan laivalla ympäri maailmaa ja esiintyi siellä aina iltaisin. Taikaesitykset veivät heidät lopulta Dubaihin, jossa Noora oli ainoa naistaikuri ja pääsi näin esiintymään kuninkaallisten naisten palatseihin.

– Valloitimme maailmaa parin vuoden ajan, kunnes suhde Alfonson kanssa syveni. Aloimme seurustella Dubaissa ja tulin raskaaksi tosi nopeasti.

Pari ei kuitenkaan kihlautunut tai mennyt naimisiin, vaikka Dubaissa on iso ongelma, jos naimaton nainen saa lapsen.

– Minun piti monta kertaa huijata sen asian kanssa. Ostin itselleni jopa keinotekoisen kihlasormuksen ja kävin amerikkalaisessa sairaalassa tekemässä kaikki ultraäänitutkimukset.

Noora myös valehteli kaikille olevansa Dubaissa ainoastaan lomamatkalla.

– Jos olisin mennyt paikalliseen sairaalaan, minut olisi pidätetty tai häädetty maasta. Saimme lopulta kaksi ihanaa lasta. En halunnut koskaan naimisiin, joten meidän oli lopulta muutettava ja tulimme takaisin Suomeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Noora avioitui lopulta Alfonson kanssa, mutta he erosivat vuonna 2013. Hän on ollut naimisissa myös Jani Strömsholmin kanssa, mutta liitto päättyi eroon vuonna 2019.

Lue myös:

Myyrä-ohjelmassa kisaavat nyt julkkikset – katso kaikki kilpailijat lääkäristä vapaaottelijaan!

Mentalisti Noora Karma uuden äärellä – jätti alkoholin ja treenaa enemmän kuin koskaan!