Ex-missi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 28, on parhaillaan Karibialla, missä kuvataan Selvityjät Suomi -ohjelman viidettä tuotantokautta.

Shirly on viihtynyt viime aikoina tiiviisti laulaja Sannin seurassa. Sannin Instgramista paljastuu, että Shirly on jättänyt rakkaan Pena-koiransa Sannin hoitoon kuvausten ajaksi.

Pena vilahtaa Sannin Stories-osion videolla, jossa kaksikko on lähtenyt yhdessä reippailemaan raikkaaseen kevätsäähän.

Kuvakaappaus Instagram Sanni

Pena-koira on Shirlylle rakas ja poseeraa usein myös Shirlyn Instagram-julkaisuissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seiska-lehti paljasti Shirlyn ja Sannin läheiset välit alkuvuodesta. Lehti julkaisi kannessa kuvan, jossa kaksikko viihtyy läheisissä tunnelmissa ja vaihtaa pusuja.

Shirly kommentoi lehden julkaisemia kuvia Aki Linnanahteen podcastissa.

– Tuntui tosi alastomalta, kun ensimmäisen kerran lehdessä näki näitä. Se on sellainen puoli, jonka kanssa on elänyt koko elämän. En sano, että sitä on kieltänyt itsessään, mutta kun on saanut tietyn mallin perheeltä, ystäviltä, lastenohjelmista… Yhtäkkiä sellainen asia lävähtää mustaa valkoisella lehden kanteen, Shirly kertoi Akille.

Hän halusi kertoa vanhemmille asiasta ennen lehden ilmestymistä.

– Soitin puhelun, johon en ollut valmis. Et hei äiti ja iskä, nyt on sellainen tilanne, että olen aina ollut kiinnostunut miehistä, mutta… niin, mahdollisesti myös naiset kiinnostaa.

Lue myös:

Selviytyjien kuvauksiin matkustanut Shirly Karvinen kertoo, miltä tuntui avautua biseksuaalisuudesta

Shirly Karvinen kommentoi pusukuvia Sannin kanssa: ”Soitin puhelun, johon en ollut valmis”