Seurapiirijulkkis Kim Kardashianin ja hänen miehensä, räppäri Kanye Westin suhde on ajautunut tiensä päähän, uutisoi Paige Six -viihdesivusto. Sivuston mukaan avioero on vain ajan kysymys, sillä Kim on palkannut jo avioerojuristin.

– Kim on käynyt jo neuvottelupuheluita avioerojuristinsa kanssa, Page Six -sivustolle kerrotaan.

Kimin palkkaama avioerojuristi on sama, johon hän turvautui vuonna 2011 erotessaan edellisestä miehestään, NBA-tähti Kris Humphriesista. Juristi on edustanut Kimin lisäksi muun muassa Angelina Jolieta ja Heidi Klumia.

Useiden lähteiden mukaan Kim ja Kanye ovat asuneet jo pidemmän aikaa erillään. Kim asuu Los Angelesissa pariskunnan neljän lapsen kanssa, kun Kanye on viihtynyt maatilallaan Wyomingissa. 40-vuotias Kim ei ole myöskään käyttänyt hetkeen vihkisormusta.

– Kim sai Kanyen matkustamaan maatilalle, jotta he voisivat elää erillistä elämää ja erota. Hän on vihdoin valmis eroon, lähteet kertovat.

Lähteiden mukaan Kim on tehnyt paljon töitä auttaakseen ja suojellakseen mielenterveysongelmien kanssa kamppailevaa miestään.

Pariskunnan rakkaustarina sai alkunsa vuonna 2012. Naimisiin he menivät Italiassa vuonna 2014. Heillä on neljä yhteistä lasta: North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, ja Psalm, 1.