Fitnessurheilija ja malli Sofia Belorf kertoi eilen tiistaina (21.6) Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan, että hän on käynyt muokkauttamassa kasvojaan. Tarinassa hän kirjoittaa, että paikalla oli ollut toimenpiteen suorittaneet lääkäri sekä johtava sairaanhoitaja.

– Tällä kertaa operaatio oli poskipäiden täyteaineiden poisto. Siellä oli jotkut vanhat jääneet kumittelemaan, ja en tykännyt, kuinka se lähinnä turvotti kasvoja.

Sofia kertoo myös videon yhteydessä, että toimenpide kesti vain 15 minuuttia.

– Hoito on nopea ja tuloksia näkee lähes saman tien. Aine alkaa poistua heti ja lopullisesti 2 viikon kuluessa, hän kirjoittaa.

MTV uutisoi aikaisemmin toukokuussa Sofian ja hänen ex-kumppaninsa liikemies Stefan Thermanin muuttaneen eri osoitteisiin. Sinkkukesää viettävä Sofia oli kertonut asian MTV Uutisille Venla-gaalan punaisella matolla.

– Mä olen omilla teilläni ja mulla on oma asunto. Keskityn nyt itseeni ja ihmisiin, jotka ovat mun arvoisia, Sofia kertoi.

Lue myös:

MTV: Sofia Belórf muutti erilleen Stefan Thermanin kanssa – ”Mä olen omilla teilläni”

Seiska: Sofia Belórf haki terapiasta apua parisuhdeongelmiinsa – antaa tylyn tuomion Stefan Thermanista: ”Kuin räjähdysherkkä ilotulite”