Dubaissa lomaileva somevaikuttaja ja fitness-kaunotar Sofia Belórf vastaa Metropolille pitämässä vlogissaan seuraajiensa lähettämiin kysymyksiin. Häneltä haluttiin tietää, miltä on tuntunut olla reissun ajan erossa Suomesta ja ilkeistä ihmisistä.

– On ollut vapauttavaa, kun olen julkisuuden ihmisenä päässyt pois Suomesta. Paparazzikulttuuri ei ole Suomessa todellakaan niin painostavaa, että tarvitsisi joka päivä pelätä salakuvia. Sitäkin elämäni on välillä ollut.

– Dubaissa on ollut vapauttavaa, etteivät ihmiset ole tunnistaneet minua. Siihen on jo päässyt tottumaan, joten tällä hetkellä mietin, että ”omg, että mä palaan pian Suomeen, missä ihmiset tunnistavat minut”. On ollut ihanaa viettää aikaa kaupassa, poolilla ja hotellilla, ettei kukaan tunnista minua. Täällä ihmiset katsovat minua eri syistä.

Sofian mukaan Dubaissa naisten keskuudessa on vähemmän kateutta kuin Suomessa.

– Täällä naiset katsovat toisiaan hymyillen ja ihaillen. He saattavat kehua asuani tai tyyliäni ilma minkäänlaista kateutta, Sofia sanoo.

Myös miehet ovat lähestyneet Sofiaa Dubain-reissun aikana enemmän kuin Suomessa.

– Suomessa kukaan mies ei lähesty minua, koska he tietävät suhdetilanteeni.

Loman aikana Sofia ei ole pystynyt olemaan täysin erossa ilkeistä ihmisistä, sillä hän saa palautetta koko ajan sosiaalisen median kautta.

– Lähes aina, kun avaan puhelimen, eteeni tulee paskoja kommentteja. Ei kauhean montaa, mutta yksittäisiä. Ne saavat paskan fiiliksen aikaiseksi. Välillä olen miettinyt, että olisi hyvä tehdä reissuja ilman puhelinta.

Katso Sofian uusin vlogi täältä.

Lue myös:

Sofia Belórf paljastaa todellisuuden Dubain aavikolla napattujen kuvien takaa: ”Tuntuu, että ”sielläkin” on hiekkaa, kun oli niin rankkaa”

Tältä näyttää Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin hulppea ökyloma Dubaissa – katso video!