Fitnesstähti ja somekaunotar Sofia Belórf avautuu uusimmalla blogivideollaan omista kulutustottumuksistaan.

Belórf kertoo panostavansa ennen kaikkea vaatteiden laatuun ja ajattomuuteen, ja hän myös yrittää viimeiseen asti vältellä spontaanien heräteostosten tekemistä.

Muotia rakastava Belórf myöntää kuitenkin sortuneensa silloin tällöin hankkimaan vaatteita ja asusteita, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet lopulta vaatekaapin perälle pölyttymään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Yhden turhimmista hutiostoksistaan Belórf paljastaa tuoreessa videoblogissaan.

– Ostin itselleni joululahjaksi toissa jouluna Chanelin laukun. Se on aivan ihanan värinen, beigeä nahkaa ja se oli tavallaan todella fiksu ostos, Belórf aloittaa.

– Siinä tuli niin kuin kaksi laukkua samassa, eli siinä oli upotettu sellainen, että saat pikkulaukun siitä etuosasta irroitettua, hän jatkaa.

Belórf ei osaa sanoa miksi, mutta jostain syystä hänen ei ole tullut käytettyä hankkimaansa laukkua.

– En ymmärrä, miksi se on jäänyt minulla seisomaan kaappiin, nainen tunnustaa.

– Se oli todella kallis ja olin todella innoissani kun ostin sen. Ajattelin, että tästä tulee minun lempilaukkuni, että kuinka fiksua, että minä saan tästä tämän pikkulaukun erotettua, ja sitten se on minulle iltalaukku.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Belórf kertoo, ettei hän ole vielä koskaan irrottanut kätevänä keksintönä pitämäänsä pikkuosaa laukustaan. Laukku on muutenkin jäänyt erittäin vähälle käytölle, mikä harmittaa Belórfia.

– En ole käyttänyt sitä yli puoleen vuoteen kertaakaan ja olen käyttänyt sitä ehkä neljä kertaa koko minun elämäni aikana, Belórf toteaa nolona.

– Eli vähän se välillä mietityttää, mutta en halua silti myydä sitä, koska se on todella ajaton ja kaunis. Ehkä en ole vain löytänyt sille jotain sellaista käyttötarkoitusta, hän pohtii.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Katso Sofia Belórfin blogivideo täällä.

Lue myös:

Sofia Belórfin alaston kylpykuva oli liikaa – Instagram poisti julkaisun: ”Nyt oon kaiken nähnyt…”

Seiska: Stefan Thermanin ulosottovelka kasvaa – jätti Sofia Belórfin kylpylähemmottelut maksamatta