Tunnettu kohujulkkis Sofia Belórf ja liikemies Stefan Therman ovat hiljattain käyneet läpi poikkeuksellisen raskaan ajanjakson. On-off-pariskunta päätti toukokuussa jatkaa elämäänsä omilla teillään, ja Belórfin muutto uuteen kotiin herättikin runsaasti huomiota mediassa.

Myöhemmin saman kuun aikana Belórfin ja Thermanin välille puhkesi massiivinen riita. Dramaattista tilannetta pystyi seuraamaan Thermanin Instagram-tililtä, jonne Therman julkaisi liudan rajuja videoita.

Videopätkissä näkyi, kuinka Therman heitti kattohuoneistonsa ikkunasta Belórfin vaatteita ja matkalaukkuja kerrostalon sisäpihalle. Videoilla mies myös lateli solvauksia Belórfista, joka oli edellisenä päivänä jättänyt lopullisesti pariskunnan yhteisen kodin.

Tappelun jälkeen Therman pyysi toimintaansa anteeksi omalla Facebook-tilillään. 

– Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttäytyä kuten olen tehnyt, Therman kirjoitti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Eilen tiistaina 14. kesäkuuta Stefan Therman vietti 37-vuotissyntymäpäiviään.

Juhlapäivä kului ilmeisesti melkoisen synkissä merkeissä, sillä Therman päivitti aikaisin keskiviikkoaamuna Instagram-tilinsä Stories-osiota hyvin ankeaan sävyyn.

Therman on lisännyt Stories-osioonsa kuvan lumisesta maisemasta, jossa koira ja jaguaari telmivät yhdessä. Kuvan päällä Therman kirjoittaa vaikeista tuntemuksistaan, joita hän on merkkipäivänään kokenut.

– Kiitos kaikille onnitteluista! Therman aloittaa lyhyen kirjoituksensa Stories-osiossaan.

– Oli elämäni paskin vuosi ja paskimmat syntymäpäivät koskaan! hän lataa.

Tulevaisuuteen Therman katsoo kuitenkin varovaisen toiveikkaasti.

– Toivotaan parempia tulevia vuosia, jos niitä siunaantuu, mies muotoilee.

Lue myös:

Katso traileri Sofia Belórfin ohjelman jatkokaudesta – mukana ensimmäistä kertaa myös Sofian vakavasti sairas isä: ”Hän kuolee”

Seiska: Sofia Belórf haki terapiasta apua parisuhdeongelmiinsa – antaa tylyn tuomion Stefan Thermanista: ”Kuin räjähdysherkkä ilotulite”