Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin oli tarkoitus matkustaa tapaninpäivänä Dubaihin – näin ei kuitenkaan käynyt!

Fitness-kaunotar ja somevaikuttaja Sofia Belórf matkusti ennen joulua ex-miehensä Stefan Thermanin kanssa lomalle Lappiin. Heidän oli tarkoitus matkustaa tapaninpäivänä Dubaihin, mutta reissuun lähteminen siirtyi.

– Jäätiin vielä laskemaan tänne muutamaksi päiväksi. Dubaihin vasta tammikuussa, kun on myös ehkä vähän väljempää, Sofia kirjoitti Instagramin Stories-osiossa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Hän paljasti ennen joulua julkaisemassaan Metropolin vlogissa, että kävi treffeillä ensimmäisen kerran Stefanin kanssa jo neljä vuotta sitten.

Treffien aikaan Belórf asui vielä yhdessä edellisen miesytävänsä kanssa, josta hän oli eronnut puoli vuotta aikaisemmin. Ex-kumppanit elivät siis saman katon alla, mutta eri huoneissa.

– Vaikka olimme jo eronneet, minulla oli silti vähän kiusallinen olo lähteä toisen kanssa näkemään, Belórf kuvailee tunteita, joita hän koki ennen treffejä Stefun kanssa.

Nainen kertoo kuitenkin viihtyneensä hyvin Stefun seurassa ja spontaanisti alkaneet treffit venyivät lopulta iltamyöhään saakka.

Katso Sofian videoblogi täällä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.